בקשה לתינוק בן שנה ושלשה חודשים.עם חברים שעוד מעט בני שנתיים.

• הוסף לסימניות
האם מוזר ,בעייתי לשלוח ילד בן שנה ושלשה חודשים לגן שהילדים הקטנים בקבוצה עושים שנתיים בעוד חודש חודשיים.
אני נואשת מחפשת בנרות גן ואין לי באזור.
אולי מישהי יכולה לעזור לי?גן באזור דבורה הנביאה חזו"א נחמיה,הרב לנדאו,שיכון ג'-בני ברק

• הוסף לסימניות
הוא רק יתפתח הרבה יותר מהר.
אם הגננת זורמת למה לא.

• הוסף לסימניות
רק שלא יהיה השק חבטות שם

• הוסף לסימניות
מדובר בסה"כ בילד מפותח.אני רק חושבת שמדובר בפער משמעותי ילדים גדולים יותר יכולים להשתלט על הקטן,וכן הקטן יכול להרגיש חלש מול גדולים שיודעים לעשות הרבה יותר דברים ממנו.

• הוסף לסימניות
אם הגננת תשים לב אליו במיוחד, אז הכל טוב
שנתיים יצא ששלחתי ילדון קטן לגן של גדולים ממנו, בכל פעם עם גננת אחרת מדהימה
היתה שנה נפלאה!

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה במשפחתון עם כאלו פערי גיל באותם גילאים בערך. אבל הוא בן חמישי במשפחה (אז ללא בנות) ילדון משופשף שהיה תלמיד מצויין לארבעת אחיו הגדולים. ביחד איתו היו 3 בנות פרינססות, עדינות (ועוד ילד יותר קטן של המטפלת) אז לא היה פער כמעט... (חוץ מזה שהוא פירק להם לפעמים...)
אם הגננת יודעת ליזום פעילות נפרדת מותאמת וזה לא קבוצת בנים גדולים משופשפים זה נראה לי בסדר

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות אני חושבת רציני להכניס אותו לגן,אשמח לשמוע עוד חוות דעת מבעלי נסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה