תנו לי ביקורת לתפוס את הרגע

• הוסף לסימניות
איזה תמונות מטורפות!!
הלוואי עליי לתפוס כאלה תמונות יום אחד (:

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות אחת אחת!!!!
תפיסות מעולות של הציפורים, ועם הדג, וואו
התמונה של השדה - מרחיב את הנשמה

• הוסף לסימניות
תודה לכם על התגובות אלופים

• הוסף לסימניות
האחרונה לא אמיתית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
DJI_0169.jpg

באחרונה יש עריכת שמיים
התמונה צולמה ברחפן בשונה משאר התמונות קחי אחת עם שמיים טבעיות לחלוטין ללא נגיעה כלל כמו רוב ככל התמונות שלי

• הוסף לסימניות
התמונה צולמה ברחפן בשונה משאר התמונות קחי אחת עם שמיים טבעיות לחלוטין ללא נגיעה כלל כמו רוב ככל התמונות שלי
תמונות מאוד יפות...
דווקא אוהב יותר עם הנגיעות...
זה מקצוענות ברמה גבוהה.
לא רק הצילום... אלא גם הנגיעות...

הסוס כמובן וואוו... רק חסר לי רגלים...
עם איזה עדשה צילמת את הציפורים?

• הוסף לסימניות
גוף SONY A1 עדשה SONY 200-600
תמונות מאוד יפות...
דווקא אוהב יותר עם הנגיעות...
זה מקצוענות ברמה גבוהה.
לא רק הצילום... אלא גם הנגיעות...

הסוס כמובן וואוו... רק חסר לי רגלים...
עם איזה עדשה צילמת את הציפור

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה