לתצוגה בלבד

• הוסף לסימניות
בובה!!
תמונות מקצועיות במיוחד!

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלו!
חניש את פשוט אלופה!
איזה רעיונות!
מי מדבר על ברכי המדהימה.....

• הוסף לסימניות
חני, אין אין על התמונות שלך!
תעלי עוד!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיונות.
התמונות בובתיוית ממש. האחרונה במיוחד.
טוב לדעת שיש מקום חדש לצילום...איקאה!!

הכי מענין לראות איך 2 צלמות שהיו באותו מקום וצלמו יחד,
והתוצאה כ"כ שונה!!

• הוסף לסימניות
תצוגה יפהפיה, מחממת לב ממש...

• הוסף לסימניות
1343 צפיות באשכול הזה
1000 מתוכם שלי

אוף, למה אני פותחת כל הזמן ומתהפנטת?!

• הוסף לסימניות
:)

נכתב ע"י bbr;1420370:
1343 צפיות באשכול הזה
1000 מתוכם שלי

אוף, למה אני פותחת כל הזמן ומתהפנטת?!

תגובה מתוקה!
תודה
:)

• הוסף לסימניות
כעת הבן שלי עומד מאחורי (3.5), אני פותחת והוא קורא אינסטקטיבית:
"וווווואאי...."
ואז בטון מתנגן:"וואי אמא נכון שהיא ממש מתוקה?"
צריך יותר מזה? :)

הפרשנות שלי: ה"ווווואאי" הוא על המקצועיות והמיוחדות של התמונות. ;)
וה"מתוקה..." טוב נו, ברור... :)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 828C1078.png
    KB 380.9 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה