לתשומת לב בעניני הדרגות במשרד התמ"ת

• הוסף לסימניות
בתקווה שבכל המעונות הסבו את תשומת לבכם,
אבל אם לא - המוסד המוזר הזה (התמ"ת) החליט שהשנה כל הנטל הוא על ההורים,
והם לא נותנים למעונות אפשרות להתערב גם אם הם רוצים.
באופן משונה ודרקוני כמעט, במקום שהמעון יטפל בבת אחת בכל הילדים ברשימה מסודרת, עם כל הנסיון שיש להם מול התמ"ת,
כל הורה צריך להתקשר באופן פרטני ולדאוג לעצמו.
פירושו של דבר - לשלוח שוב ושוב את כל המסמכים שנעלמים להם דרך קבע, ולהתעקש על הדרגה האמיתית, הרבה מקבלים דרגה 12 מסיבות בלתי ידועות לחלוטין. :(
הנקודה החשובה היא -
אם עד נובמבר לא תקבלו דרגה, תחויבו רטרואקטיבית על החודשים הקודמים מאז נקלט הילד באופן זמני, על מחיר מלא ללא סבסוד - שזה אומר כ-2000 ש"ח פלוס לתינוק ומעט פחות לילד בוגר יותר!!! גם אם האשמה היא לחלוטין בהם!
וזה נוקשה מאד ולא הפיך במיוחד, אי לכך דאגו לטרטר כיאות עד לקבלת הדרגה בהקדם האפשרי,
אם יש למישהו מידע סותר שיכתוב לרווחת הציבור - כך הוזהרנו כל ההורים אתמול במעון מפי המנכ"ל.
עולם הפוך ומשונה :confused:

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית ביטלו את כל הצהרונים לבנים הסבסוד שיש הינו רק לבנות (לפי מה ששמעתי)
לאט לאט אני מגיע למסקנה שבאמת לשבת בבית ולחתום אבטלה זה ריווחי יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;848465:
במודיעין עילית ביטלו את כל הצהרונים לבנים הסבסוד שיש הינו רק לבנות (לפי מה ששמעתי)
לאט לאט אני מגיע למסקנה שבאמת לשבת בבית ולחתום אבטלה זה ריווחי יותר...

לא רק במודיעין גם בבי"ש,
אני משלמת פרטי לשני בנים...

אני מתחילה להגיע לאותה מסקנה... רק שכעצמאית כל ימי חייה גם את הזכות לחתום אבטלה אין לי...

• הוסף לסימניות
במעון שלנו גבו מכל הורה 20 ש"ח דמי טיפול בכל הענינים והמסמכים,
ומשהיא שמבינה מתעסקת בכל הבלגן

• הוסף לסימניות
זה לא דבר חדש, זה כבר שנתיים. כאב ראש כל שנה מחדש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;848461:
אם עד נובמבר לא תקבלו דרגה, תחויבו רטרואקטיבית על החודשים הקודמים מאז נקלט הילד באופן זמני, על מחיר מלא ללא סבסוד - שזה אומר כ-2000 ש"ח פלוס לתינוק ומעט פחות לילד בוגר יותר!!! גם אם האשמה היא לחלוטין בהם!
וזה נוקשה מאד ולא הפיך במיוחד, אי לכך דאגו לטרטר כיאות עד לקבלת הדרגה בהקדם האפשרי,
אם יש למישהו מידע סותר שיכתוב לרווחת הציבור - כך הוזהרנו כל ההורים אתמול במעון מפי המנכ"ל.
עולם הפוך ומשונה :confused:

כפי הידוע לי, יש להגיש את המסמכים לבקשת הדרגה - עד חודשיים מיום הרישום, הורה שלא הגיש תוך חודשיים מחויב בסכום מלא רטרואקטיבית.
ברגע שהמסמכים נקלטו במשרדי התמ"ת, אין משמעות לזמן מתן הדרגה.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הגשתי מאוחר את הטפסים כי חיכיתי שיהיה לי 3 תלושים.
ולכן שילמתי חודש אחד מלא.
והפקידה בטלפון אמרה לי שהייתי יכולה לשלוח בינתיים מיד את מה שיש לי ואח"כ להשלים.
כי ברגע שמגיעים אליהם טפסים הם פותחים תיק ואז לא צריך לשלם מלא על החודשים שלפני קבלת הדרגה.
לכן כדאי לכם דבר ראשון לשלוח בקשה לדירוג ואח"כ להשלים את המסמכים.

• הוסף לסימניות
אז זהו שזה לא כך! וזה מה שהוא הסביר לנו אתמול, שהחוקים שם השתנו!
גם אם נקלטת באופן זמני ולא קיבלת דרגה, תצטרכי לשלם על הזמן הזה שלא דורגת, אם עברו חודשיים.
הזוי!
וגם הצהרונים זה סיפור שלא מעלמא הדין, ממש חלם וחכמיה.
לא שאני זקוקה לצהרונים, אבל אין לי מושג מה האמהות עושות.
ושוהם - מענין, המעון שלנו ניסה לעזור ולהתקשר, והתמ"ת סירב להשיב.
שכל הורה יתקשר בעצמו.

• הוסף לסימניות
איך זה יכול להיות?
אבל הם מבקשים 3 תלושים מהתחלת המעון?
אז מה הם חושבים?
שאני אתן להם רטרואקטיבית תלוש של החודש השלישי עוד לפני שהיה?
כמה בעיות הם יודעים לעשות אלה, לא גומרים....
נכתב ע"י pr;848488:
אז זהו שזה לא כך! וזה מה שהוא הסביר לנו אתמול, שהחוקים שם השתנו!
גם אם נקלטת באופן זמני ולא קיבלת דרגה, תצטרכי לשלם על הזמן הזה שלא דורגת, אם עברו חודשיים.
הזוי!
וגם הצהרונים זה סיפור שלא מעלמא הדין, ממש חלם וחכמיה.
לא שאני זקוקה לצהרונים, אבל אין לי מושג מה האמהות עושות.
ושוהם - מענין, המעון שלנו ניסה לעזור ולהתקשר, והתמ"ת סירב להשיב.
שכל הורה יתקשר בעצמו.

• הוסף לסימניות
דווקא לי הלך מאד בקלות,
הגשתי את כל הטפסים דרך האינטרנט.
ואחרי שבועים קיבלתי דרגה במייל.
דרגה 3 זה התשלום הכי נמוך לילד אחד נכון?

• הוסף לסימניות
חברים אתם גרים במדינה מפגרת שלא ממש מעניין אותה מהתושבים שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
למה מפגרת? מעניין אותם שתפסיק לעבוד כדי שיקראו לך פרזיט וכו' וכו'
מי באמת חושב ששוה לצאת לעבוד בעוד שלהישאר בבית זה כבר ריווחי יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;848461:
פירושו של דבר - לשלוח שוב ושוב את כל המסמכים שנעלמים להם דרך קבע,
מה באמת הסיפור של החוליגנים האלו??? חשבתי שזה קורה רק אצלי... יום ולילה הם שולחים בקשות לטפסים "חסרים" שכבר שלחנו להם מלכתחילה. הם פשוט מאבדים אותם???
הפיגור הוא, שהפכנו ת'עולם להשיג את כל מליארדי הטפסים הללו מה יותר מהר, כדי לקבל דרגה מיידית. ולבסוף כמעט כחודשיים עדיין לא אשרו ת'דרגה!!!
מבצע בלשי מסובך ומורכב, שזיכני לאחר מאמצי איוב להגיע לכדי שיחה ישירה עם הברנשים, העלה תוצאות ש"כן זה לוקח את הזמן שלו, מדובר בדבר מורכב מאד, וזה יקח עוד לא מעט זמן (!!!) אנו יושבים על כל תיק עם חשב שכר, ולוקח זמן גם להקליד את הנתונים ובלהבלה....." על הקלדה עיוורת לא שמעו אצלכם???????? אשמח לעזור!!! :mad:

• הוסף לסימניות
אוי אני מתחילה להיכנס ללחץ!
הגשתי דרך הנט גם השנה וגם שנה שעברה
שנה שעברה ממש לא היו באלגנים ולא כלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;848517:
חברים אתם גרים במדינה מפגרת שלא ממש מעניין אותה מהתושבים שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חבר, יש לאל על טיסות למגוון יעדים בעולם...... באחד מהם בטוח יש אנשים ללא פיגור!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;848685:
חבר, יש לאל על טיסות למגוון יעדים בעולם...... באחד מהם בטוח יש אנשים ללא פיגור!!

כן, זה ידוע,
אנו גרים כאן למרות - לא בגלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;848712:
כן, זה ידוע,
אנו גרים כאן למרות - לא בגלל.

המדינה-השלטון מפגר לא האנשים שגרים פה, טיפה תשומת לב בקודקודים שם למעלה לא תזיק להם.

• הוסף לסימניות
ותמיד לבחור – חבל על האנרגיות והכעס, זה ממש להלחם בטחנות רוח. לשלוח בעקשנות שוב ושוב את כל הנעלמים והחסרים משום מה, לו יכלנו לתקן את העולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה