כללי לתשומת לב המפרגנים

• הוסף לסימניות
כשמשהוא מעלה יצירה לחוות דעת או ייעוץ, אני רואה הרבה פעמים שאנשים כותבים :
יפה! מדההההים, אהבתי, מעלף, וואו, אין דברים כאלה, מוצלח, וכו'

הרבה יותר מקצועי ומפרגן זה לפרט ממה התלהבתם, מה אהבתם במיוחד, מה מצא חן בעניכם.
זה באמת נחמד שכותבים על יצירה: משגע.
אבל הרבה יותר מפרגן זה לאמר: הכדור הכתום שהעמדת בצד שמאל מחדד את האווירה המשוחחרת שבקשת להעביר.
או : הקווים הזורמים מתחת לתמונה ג' מעבירים את תחושת האריסטוקרטיות של הלקוח.

ולחילופין-
גם כשמעירים, לא: 'תעיף את הצבע הוורוד'
אלא: ' מקובל יותר בכאלה אסוציאציות להשתמש בצבעים כהים ומכובדים יותר'

יש?

• הוסף לסימניות
היי, יש לי זכויות יוצרים על משפט מהפוסט שלך, תן קרדיט או תעיף אותו..
ולעיניינינו, אני מסכים לגבי החלק הראשון, תגובות כמו "ווואוו, מעלף ודומיו", לא תורמות כלום, רק מנפחות אשכולות למימדים עצומים, תוכן אין בזה.
לחלק השני, לפעמים ניסוח מכובד מידי ומכובס מידי, בכלל לא עובר ברישתית, מי שמשתמש בוורוד זועק, שלא יצפה להערה בסגול שקט.

• הוסף לסימניות
ב"ה שאלו יהיו הצרות שלנו!!!

• הוסף לסימניות
קקטוס, עכשיו הבנתי.
באמת לא התכוונתי לרדת עליך.
זכרתי רק את התגובה הזו בגלל שהיא הרגה אותי מצחוק, אתה רוצה שאני יחליף???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1103709:
לחלק השני, לפעמים ניסוח מכובד מידי ומכובס מידי, בכלל לא עובר ברישתית, מי שמשתמש בוורוד זועק, שלא יצפה להערה בסגול שקט.

לא משנה מה הבנאדם יעשה, להעיר תמיד צריך בעדינות, מי שמעיר בסגול רועש, גורר תגובת התנגדות, וויכוח במקום יעול ושיפור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאלטר;1103730:
קקטוס, עכשיו הבנתי.
באמת לא התכוונתי לרדת עליך.
זכרתי רק את התגובה הזו בגלל שהיא הרגה אותי מצחוק, אתה רוצה שאני יחליף???
מה פתאום....
כבר שבוע אני מתכנן לכתוב את מה שכתבת, אבל לא מצאתי ניסוח מספיק טוב,
אם רק היה חוק בפורום, שלא נותן להודעה כמו וואו ודומיה להתפרסם, היינו מקבלים תגובות יותר עשירות, סתם חבל שכל מה שמעלים פה הופך למצעד טפיחות על הגב, במקום למקום שניתן לקבל בו ביקורת מקדמת. (ומחמאות אמיתיות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה