לתשומת לב מקבלי המפתחות באחיסמך - ארנונה!

• הוסף לסימניות
לידיעת כל מקבלי המפתחות באחיסמך, ובכל פרוייקט אחר.
מרגע קבלת המפתח, בעל הדירה חייב לשלם ארנונה מלאה, כל חודש.
אם בעל הדירה אינו גר בעיר, הוא לא יכול לקבל הנחה לפי מבחן הכנסה.
אפשר לקבל פטור מארנונה למשך חצי שנה עבור 'נכס ריק'.
אבל זאת רק בתנאי שהוא הגיש מראש את הבקשה לפטור מארנונה עבור נכס ריק, והעירייה הגיעה לבדוק שאכן הנכס ריק.
אני מכיר כאלו שהוצרכו לשלם חודשים מלאים של ארנונה, שבהם הדירה היתה ריקה לחלוטין, וזאת רק משום שלא הגישו בקשה כזו מראש.

• הוסף לסימניות
אבל זאת רק בתנאי שהוא הגיש מראש את הבקשה לפטור מארנונה עבור נכס ריק, והעירייה הגיעה לבדוק שאכן הנכס ריק.
איך מגישים בקשה? נשמח אם תעדכנו כאן

• הוסף לסימניות
איך מגישים בקשה? נשמח אם תעדכנו כאן
נכנסים לקישור הזה.

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי (מניסיון במקום אחר)
אם יש חשבוניות חשמל ומים המעידות שלא גרו שם - מקבלים הנחה רטרואקטיבית.

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי (מניסיון במקום אחר)
אם יש חשבוניות חשמל ומים המעידות שלא גרו שם - מקבלים הנחה רטרואקטיבית.
היכן שאני גר - במקום אחר -
גם אם יש חשבוניות מים וחשמל שמעידות שלא גרו שם, אין הנחה רטרואקטיבית.
נשמח אם מישהו שמתגורר בלוד יוכל לומר לנו איך הדברים עובדים שם.

• הוסף לסימניות
לידיעת כל מקבלי המפתחות באחיסמך, ובכל פרוייקט אחר.
מרגע קבלת המפתח, בעל הדירה חייב לשלם ארנונה מלאה, כל חודש.
אם בעל הדירה אינו גר בעיר, הוא לא יכול לקבל הנחה לפי מבחן הכנסה.
אפשר לקבל פטור מארנונה למשך חצי שנה עבור 'נכס ריק'.
אני מכיר כאלו שהוצרכו לשלם חודשים מלאים של ארנונה, שבהם הדירה היתה ריקה לחלוטין, וזאת רק משום שלא הגישו בקשה כזו מראש.
אולי יש לכם מידע.
מה החוק במקרה שיש טופס 4 ולא קיבלתי מפתח?

• הוסף לסימניות
מה אם מקבלים מפתחות לפני טופס 4? גם אז מחויבים בארנונה?
לא ולא מקבלים מפתחות.
(עקרונית - ארנונה משלמים רק על נכס הראוי למגורים. טופס 4 = אישור שאכן הנכס במצב כזה.)
(ישנם מקרים נדירים: בהם ניתן לחייב נכס במצב לא גמור במידה וניתן לאכסן שם דברים - וזה רק אחרי שנים שהבנייה נסחבת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה