כללי לתת קובץ פתוח חופשי?

• פותח הנושא Mix
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עימדתי ספר צבעוני לפני כמה וכמה שנים טובות.
לא עשינו שום הסכם כתוב על העבודה שלו.
הוצאת הספרים כתבה לי עכשיו שהם רוצים קובץ פתוח,
כנראה יש שינויים ומוציאים שוב.
ככה מקובל שאני אשלח אותו חופשי?
תשלום משהו? לא?

• הוסף לסימניות
מה אומרים? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
בטח תשלום

• הוסף לסימניות
ברור שבתשלום.
ממתי מקצוען משחרר חומרים שעבד עליהם חינם אין כסף?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;n4920804:
ברור שבתשלום.
ממתי מקצוען משחרר חומרים שעבד עליהם חינם אין כסף?...

איך אומדים מחיר כזה?
לפי עמוד?
שילמו לי בזמנו 5000 ש"ח על כל העבודה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה וקצת חופרת...
מישהו יודע לעזור בתמחור לזה?

• הוסף לסימניות
באופן כללי את לא היית משתמשת שוב בעבודה הזו היא בעצם של הלקוח, מכיון שהוא בחר לא להמשיך אצלך את העבודה ומעדיף קבצים פתוחים, את צריכה לחשב כמה היית לוקחת ללקוח שמתנה איתך מראש שהקבצים עוברים אליו. כנראה שהיית מוסיפה לו סכום מסוים על זה. אני הייתי לוקחת משהו כמו 600 ש"ח. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
600 ₪???
התאבדות מקצועית.

• הוסף לסימניות
לא תמיד המחיר הגבוה מעיד על מקצועיות, אין לנו ענין "לנקום" בלקוח שלא חזר לעבוד מולנו שוב, לדעתי מקצועיות זה
לבוא לקראת הלקוח גם שהוא כבר לא לקוח.. חלק מהמקצועיות זה להוציא את הלקוח מרוצה ולא לנסות להוציא ממנו כמה שיותר.
יכול להיות ש600 שח זה באמת לא כ"כ הרבה ואפשר לגבות קצת יותר אבל לא להגזים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיגיטלהפקות;n4926412:
לא תמיד המחיר הגבוה מעיד על מקצועיות, אין לנו ענין "לנקום" בלקוח שלא חזר לעבוד מולנו שוב, לדעתי מקצועיות זה
לבוא לקראת הלקוח גם שהוא כבר לא לקוח.. חלק מהמקצועיות זה להוציא את הלקוח מרוצה ולא לנסות להוציא ממנו כמה שיותר.
יכול להיות ש600 שח זה באמת לא כ"כ הרבה ואפשר לגבות קצת יותר אבל לא להגזים...

1000 ש:ח זה נשמע סביר? זול מדי? יקר מדי?

• הוסף לסימניות
נשמע שפוי מאד
ככה היתי לוקחת
אין עניין להסחף....

• הוסף לסימניות
זה תלוי מה סוג העבודה.
אם עבודה מורכבת מבחינה עיצובית, עם חומרים שלך, חשיבה ובניה,
אפשר לקחת אפילו יותר.

אם את רוצה יותר פרוט אפשר באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה