דרוש מידע לתת תאריך הנפקת ת. זהות, מותר?

• הוסף לסימניות
מישהו התקשר אלי עכשיו והציע 'לעזור' לי לבדוק אם יש לי ביטוחים כפולים וכו'
זרמתי איתו, בידיעה ברורה שלא נותנת לו שום פרט של כרטיס אשראי וכד'
ואז הוא ביקש תאריך הנפקת תעודת זהות, כשסירבתי ואמרתי שלא נותנת בטלפון
אמר לי אז את לא יודעת מה זה, זה רק תאריך שהוצאת את התעודת זהות (כאילו המילים תאריך הנפקת תעודת זהות אומרות משהו אחר, טוב שהסביר....)
מותר לתת את זה או שזה מידע שיכול להשתמש בו?

• הוסף לסימניות
לא לתת למי שאת לא מכירה

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו ונתתי ,
יש בעיה?
פרטים כמו כרטיס אשראי וכו' לא...

• הוסף לסימניות
אוחח
הם הציעו לי לעשות כל מיני ביטוחים אמרתי להם שאני אתייעץ ושיתקשרו מחר ...
לא חזרו אלי

• הוסף לסימניות
אסור בשום אופן לתת!!!!!
זה 100 אחוז נוכלות!
תאריך הנפקה משמש לעיתים כהזדהות במערכות ממשלתיות
זה ממש לא 100% נוכלות
כל סוכנויות הביטוח עושות את זה. הם מתקשרות לאנשים ומציעות לבדוק אם יש להם כפל ביטוחים וכו', או כדי לנסות לתת הצעות טובות יותר
כדי להיכנס לאתר הר הביטוח ולבדוק, צריך את הנתון הזה.

האם זה חוקי אני לא יודע
אבל זה לא נוכלות

• הוסף לסימניות
אסור בשום אופן לתת!!!!!

זה ממש לא 100% נוכלות
כל סוכנויות הביטוח עושות את זה. הם מתקשרות לאנשים ומציעות לבדוק אם יש להם כפל ביטוחים וכו', או כדי לנסות לתת הצעות טובות יותר
כדי להיכנס לאתר הר הביטוח ולבדוק, צריך את הנתון הזה.

האם זה חוקי אני לא יודע
אבל זה לא נוכלות
אהה
אבל זה עוד סיבה למה לא לתת
אלא אם כן משיהו פה נהנה מההטרדות של סוכני הביטוח

• הוסף לסימניות
הסיבה שמשתמשים היום להזדהות בתאריך הנפקת ת.ז. זה בגלל שזה הנתון היחיד שלא נמצא באגרון. גם אותו אתם רוצים לתת??

• הוסף לסימניות
לא הייתי נותן למישהו שאני לא מכיר

לא בטוח שהוא נוכל אבל בטוח לא רוצה רק את הטובה שלך.....

• הוסף לסימניות
אם רוצים באמת לבדוק כפל ביטוחים וכו'
זה רק מישהו שאני מכירה?
ואגב, בתחילת השיחה כבר אמר שאם יש כפל או משהו כזה אז אורי יחזור אלי לסדר את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה