כללי ל"ג בעומר - בלאגני

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

זה מיועד לילדים.

קבצים מצורפים

• לג בעומר נוה גנים 20122.jpg
    KB 615.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מקסים! הפונט מתלבש, מיקומים מצויינים, אולי להקטין את הריווח בין "חגיגת" לבין "ל"ג בעומר"
מציעה לא לחתוך את המתנפח (כן לחתוך את החללים..)
הבלונים מסביב- הרעיון מקסים, הביצוע יוצר עומס,
אפשר להחליף אותם בסטרוק עדין של מדורה, בבלונים יותר מרווחים וכדו'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

הבלונים שבצדדים יותר מידי מסודרים...

• הוסף לסימניות
מקסים!
דווקא אהבתי את הבלונים בצדדים.
אבל יותר מידי בלונים במודעה, הייתי מורידה את השורה למעלה מעל השלט.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה. הצבעוניות של הבלונים מגוונים קצת את העיצוב של "חבד"...

• הוסף לסימניות
יפה!

מה שמפריע לי, זה המסגרת מתחת 'כל ילדי ישראל' וכן למטה, היא ממש לא בקונספט של כל המודעה,
הייתי שם אפי' רק רקע לבן עם איזשהו הצללה, וללא פינות מעוגלות

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הארות!
בכל זאת, אנסה לאתגר אתכם ...

מה הבעיה בתמונה????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dmm770;762670:
תודה לכולם על הארות!
בכל זאת, אנסה לאתגר אתכם ...

מה הבעיה בתמונה????
הטקסט התהפך יחד עם המתקן.
גם בעיני יש יותר מדי בלונים, קצת פורימי לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכון שזה טיפלה פורימי (למרות שאם זה היה לפורים הייתי מוסיף אולי ליצנים), אבל נראה לי שכשילד קבל כזה דבר זה ידליק אותו.

נראה לי שזה נראה בלאגן, פאן, כיף.

אני טועה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה