- הוסף לסימניות
באמת נראה לכם שמישהו יעמוד ויבדוק אחד אחד אם יש לו תו ירוקטוב אז בוודאות לא צריך תו ירוק?
באמת נראה לכם שמישהו יעמוד ויבדוק אחד אחד אם יש לו תו ירוקטוב אז בוודאות לא צריך תו ירוק?
יש הפרדה מוחלטת בדרך מהדרין.אשמח להסבר סליחה על הבורות
אבל בחיים לא הייתי במירון בל''ג בעומר
זה מגיע למצב שמרוב שיש מלא אנשים אז אין מקום לזוז?
(מבחינת ההפרדה גברים, נשים..)
משער שהתכוונתם איזו דרך יש לנשים, ובכן, אין לנשים מסלול שהכניסה לגברים אסורה בו...ובצד השני?
השאלה שלי אם זה באמת כמו שכולם מספרים שמפוצץ ואי אפשר לזוזמשער שהתכוונתם איזו דרך יש לנשים, ובכן, אין לנשים מסלול שהכניסה לגברים אסורה בו...
מפוצץ - אבל תלוי איפה ומתי (בעיקר בחצר המערה וב3 ההדלקות הגדולות, באיאן, תו"א ותוא"י).השאלה שלי אם זה באמת כמו שכולם מספרים שמפוצץ ואי אפשר לזוז
ואז גם מגיע למצב של גברים ונשים יחד בהדלקה...
ר' ליזר קרליבך מהכנסת אורחים, אחרי שהודיעו להם שהשנה לא יהיה שום חלוקת אוכל ושתיה בהר, אתמול בראיונות לכלי התקשורת השונים, הוא העריך שאם אין אוכל ושתיה, ואין במות להדלקה, ואין תקציב ופיתוח בהר, גם אנשים לבסוף לא יהיו בהר בל"ג בעומר (כבר עכשיו המשטרה הקימה מחסומים בכניסה להר למניעת העלאת אוכל ושתיה להר),רק שמישהו יסביר את העובדה שעדיין לא מוכרים כרטיסים לנסיעה מה שכל שנה בתאריך הזה כבר בעיצומו,
בתקווה שלא מבשלים לנו משהו על אש נמוכה הרחק מאור הזרקורים.
תמיד הגעתי דרך אגד אבל כרגע לא שמעתי על מכירת כרטיסים שם.
אשמח לפרטים.
אחרי שתסעי שנה אחת את לא תצליחי לוותר על התענוג הזה ותסעי כל שנה[מנסיון]אשמח להסבר סליחה על הבורות
אבל בחיים לא הייתי במירון בל''ג בעומר
דבר ראשון יש דרך מהדרין שבה בעז"ה אין בעיה צניעותיתזה מגיע למצב שמרוב שיש מלא אנשים אז אין מקום לזוז?
(מבחינת ההפרדה גברים, נשים..)
אני קונה כל שנה כמה אוטובוסים שלמים באגדמישהו יודע איך מגיעים לשם השנה?
יש משהו מאורגן?
תמיד הגעתי דרך אגד אבל כרגע לא שמעתי על מכירת כרטיסים שם.
אשמח לפרטים.
תודה על העידכון זה ממש עוזרלציבור הם יפתחו לכאו' מחר.
תודה על העידכון זה ממש עוזר
אבל אולי מישהו יודע איפה יהיו המוקדים לקניה
אם תוכלי להוריד את הכתבה כיון שזה חסום בנטפרי![]()
שבוע וחצי להילולת הרשב"י: הפרטים האחרונים נסגרים - בחדרי חרדים
בישיבה בראשות השר לשירותי דת, יעקב אביטן סוכמה ועלתה על נס היערכותו המלאה של המרכז הארצי לפיתוח המקומות הקדושים בישורת האחרונה לקראת הילולת הרשב"י • מפת ההדלקות המלאה הוצגה בפני השר וקציני המשטרה ואנשי המרכז הארצי פרשו את הקשיים שנערמו עד למציאת הפתרונות שיאפשרו את קיום ההדלקות כבכל שנה •...www.bhol.co.il
אם תוכלי להוריד את הכתבה כיון שזה חסום בנטפרי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים