- הוסף לסימניות
אבא שלי שראה את הפיגוע הנוראי בקו 2 לכותל [אני לא רוצה לתאר את הזוועות שראו שם..] והמשיך לנסוע לכותל מה אפשר לעשות אי אפשר לשתק את החיים... אני לא אומר שצריך להידחף עד הקבר וממש לנשק ולהשתטח ולקרוא את כל ספר תהילים או להידחף עד להדלקה ולהכניס שמן או נירות ולעמוד שם כמה שעות ולרקוד ולהידחס אבל עדיין אין מה לעשות ואפשר לנסוע ולהשתדל להיות במקומות רגועים יותר ומוכרחים להמשיך בשגרת החיים, [ אני לא משכנע אותך לנסוע אבל אני אומר שקצת מוזר לי...]כאחד שהיה שם שנה שעברה וראה הכול מול עיניו כולל כל ההחיאות והגופות המכוסות.
אני ומשפחתי לא הולכים לסוע.
ועוד הרבה אנשים שאני מכיר כך שדוחס כמו שנה שעברה וודאי שלא יהיה.
וגם אם הכול היה פתוח רגיל היה יותר ריק.
וחוץ מזה הציבור שלנו התבגר מאוד בנושא הדחיפות עיין ערך הלוויה של מרן שר התורה זצ"ל.
שהיה שם מאות אלפים, ולא דחפו שם כלום, כולם עמדו בצורה שלא יהיה דחיפות.
(למעט בבית העלמין שהיה קצת דחיפות ומי שראה זה היה קבוצה קטנה מאוד של נערים צעירים)
לא שמעתי על תושבי בני ברק שעזבו את העיר בגלל הפיגוע או על תושבי יהודה ושומרון שהיגרו לאזור אחר בגלל הפיגועים או על תושבי שדרות שעזבו את העיר בגלל רקטות או תושבי העיר העתיקה בירושלים שעזבו לעיר אחרת, [ברור שיש אבל רק כמה בודדים...] ברור שהחי יתן אל לבו וצריך להתחזק בעבודת השם אבל חייבים להמשיך בשגרת החיים...
ברור ומיותר לציין שצריך להיות זהיר מאוד לא לדחוף וללכת בנחת ולא לעקוף, ואפילו אם זה לא גורם לאסון זה גורם צער ועגמת נפש לאנשים שמתכווצים...
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים