מידע שימושי ל"ג בעומר בקבר שמעון הצדיק בירושלים

• הוסף לסימניות
בס"ד

אשמח לקבל מידע לגבי הילולת הרשב"י בקבר שמעון הצדיק בירושלים
מתי יש שם תזמורת, חלאקה, דרכי הגעה, וכו'

כל מידע יתקבל בברכה

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש תזמורת בערב
ובבוקר מ 11.00 עד השקיעה
חלאקה- משפחות באות באופן עצמאי ותופסות פינה... זה לא מסודר. וגם הכל נפרד גברים ונשים.
יש אוהל של כיבוד ושתיה כל הזמן.
תחבורה- אין גישה עם רכבים עד הציון. המשטרה לא נותנת. נוסעים ברכבת או באוטובוס והולכים כמה דקות ברגל.(כדאי לקחת בחשבון אם מחליטים לסחוב כיבוד...

• הוסף לסימניות
אח שלי לומד בשיח סוד והבנתי שהם נוסעים לשם מהישיבה אולי יהיה מענין

• הוסף לסימניות
זה ממש מלחיץ......
לאחרונה היו שם מלא תקיפות של ערבים

• הוסף לסימניות
מידע על השנה?
ואיך הכי קל להגיע?

• הוסף לסימניות
שנה שעברה לפי מה שזכור לי לא היה משהו רציני במוזיקה אבל לפני הקורונה היה שמה תזמורת חבל"ז אולי זה יהיה גם השנה
ולגבי הדרכים אפשר להגיע מכל דרך יש שם מלא שמירה רק לכוהנים יש דרך אחרת בד"כ יש שילוט

• הוסף לסימניות
שנה שעברה לפי מה שזכור לי לא היה משהו רציני במוזיקה אבל לפני הקורונה היה שמה תזמורת חבל"ז אולי זה יהיה גם השנה
ולגבי הדרכים אפשר להגיע מכל דרך יש שם מלא שמירה רק לכוהנים יש דרך אחרת בד"כ יש שילוט
שנה שעברה כל העם היה באבל..

• הוסף לסימניות
בתחבורה מה הכי קל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה