- הוסף לסימניות
הוא איש לא טוב.מי שרוצה לשלוח נאצה
הוא איש לא טוב.מי שרוצה לשלוח נאצה
אני שלחתי מכתב תודה לאגד דרך האתר והם החזירו לי תגובה שהם נהנו לקבל את המכתב והעבירו הלאה למי שרלוונטי בשבילו. עכשיו כשאתם כותבים מי עוד עמד מאחורי זה במשרד התחבורה אני אשלח בעז"ה גם אליהםככה אני יספר לכם סיפור:
דבר ראשון: השנה קו 333 של אגד ממירון לירושלים הופעל על ידי קבלן חרדי שעבד מאד קשה על ההצלחה.
דבר שני: מצד משרד התחבורה היו מאמצים על!, יש שם יהודי יקר בשם דרור גנון ראש אגף התחבורה ציבורית במשרד התחבורה שעובד קשה מאד על התחבורה ציבורית בכלל והשנה השקיע כבר כמה חודשים לתכנן באמת הכל לפרטי פרטים.
באמת מגיע לו תשואות חן!!!
בל"ג בעומר הוא עמד בחניון והזיע קשות כדי לבדוק מקרוב שהכל דופק ואף דאג להזמין אוטובוסים נוספים (כן, פשוט לא להאמין) כשכולם השתאו "מטעם איזה חברה הוא סדרן..."
באמת הגיע זמן להודות, להראות הכרת הטוב ולתת דלק לעבוד הלאה...
חשבתי על רעיון אבל כדרכם של דברים שכחתי אחרי יומיים....
עד שאני רואה פה בפרוג שיש לנו כח עצום!!!!
אז בואו נפעל ביחד שנראה לו הכרת הטוב שיתן לו דלק לשפר את התחבורה ציבורית הלאה והלאה ובפרט בל"ג בעומר....
נחתום כולנו על תודה בעצומה נתחיל עם 500 חתימות ואחר כך נוסיף הלאה.
חתמו העבירו לכל אנשי הקשר שלכם שאכפת להם
http://www.atzuma.co.il/mirondg
כמדומני שהיכן שהיו כוחות בטחון היה בלגן והיכן שהם לא היו היה נפלאמבחינת כוחות הביטחון מטרתם לשמור על סדר ולדאוג לשלומם של כל העולים שישובו בשלום ובבריאות הביתה
לרבות מכות, השפלותוהן באזור הציון עצמו.
כנראה שלא הייתם במירון!!!!!מיד אחרי ל"ג בעומר היה כאן אשכול שעסק בנושא התפילה במערה ונעלם.
חושבת שאנשים צריכים להבין שכשחצי מיליון איש מגיעים למקום אחד בכ"כ מעט שעות, א"א להתחשב בכל רצון כזה או אחר, טוב וראוי ככל שיהיה.
מבחינת כוחות הביטחון מטרתם לשמור על סדר ולדאוג לשלומם של כל העולים שישובו בשלום ובבריאות הביתה. נראה לי שראוי להעריך את ההתנהלות המאורגנת השנה הן בתחבורה והן באזור הציון עצמו.
כמובן שאם יש תופעות ספציפיות לא ראויות צריך לטפל בהן. אבל צריך להסתכל על האירוע בכללותו.
יכול להיות שכן.כנראה שלא הייתם במירון!!!!!
ממש לא נכון, בזכותם ורק בזכותם היה סדר וארגון באופן יוצא מן הכלל...כמדומני שהיכן שהיו כוחות בטחון היה בלגן והיכן שהם לא היו היה נפלא
כמעט היו הרוגים בזכותם היכן עוד בעולם מתיזים גז פילפל לתוך המון מתפללים במקום קדושממש לא נכון, בזכותם ורק בזכותם היה סדר וארגון באופן יוצא מן הכלל...
וכמובן סיעתא דישמיא גדולה..
תפסיקו להתמקד ברע, באירוע אחד (חמור מאוד לכל הדעות, ויש תמונה של השוטר וזה בטיפול מסתבר...)כמעט היו הרוגים בזכותם היכן עוד בעולם מתיזים גז פילפל לתוך המון מתפללים במקום קדוש
הלואיבאירוע אחד
לא יהיה מוטיבציה לחברה שם למעלה להשקיע בנו שוב
אז תמשיכו לצעוק ולהאמין שכמות כזאת של אנשים יכולים להסתדר בלי תיגבור של משטרה וכו׳ תהנו..הלואי
הלואי
עשרות עדויות שהגיעו אלי על נשים שהותקפו פיזית
בלי מה ובלי למה.
שלא ישקיעו, כלום
ושיעזבו אותנו לנפשנו.
לא צריכים את השוטרים \ חיילים שיתנו לנו מכות, לא צריכים.
מה זה קשור !!!תפסיקו להתמקד ברע, באירוע אחד (חמור מאוד לכל הדעות, ויש תמונה של השוטר וזה בטיפול מסתבר...)
כל השאר מסביב היה יוצא מן הכלל, לא זכורה לי שנה שאנשים כל-כך נהנו להגיע מהר ולחזור מהר ולהתמצא במקום וכו׳
אם לא נדע להדגיש את הטוב שכל כך הרבה עמלו עליו, לא יהיה מוטיבציה לחברה שם למעלה להשקיע בנו שוב.
הם צריכים וחייבים להשקיעשלא ישקיעו, כלום
ושיעזבו אותנו לנפשנו.
תפסיקו להתמקד ברע, באירוע אחד (חמור מאוד לכל הדעות, ויש תמונה של השוטר וזה בטיפול מסתבר...)
כל השאר מסביב היה יוצא מן הכלל, לא זכורה לי שנה שאנשים כל-כך נהנו להגיע מהר ולחזור מהר ולהתמצא במקום וכו׳
אם לא נדע להדגיש את הטוב שכל כך הרבה עמלו עליו, לא יהיה מוטיבציה לחברה שם למעלה להשקיע בנו שוב.
לא יודע אם הייתם במירון אני נוסע כ40 שנה למירון וכל פעם שהם מנסים לעזור יש צרות ואלימות ורשעות ואכזריות ומתי שהם לא נמצאים הכל מצוין עובדה השנה הם לא התערבו אצל הגברים והיה נפלא והסתדרו מעולה בלעדיהם כמובן שאכן התחבורה ציבורית היה השנה ללא תקלות אבל כבר לא קשור לכנופיה עם המדיםכמדומני שהיכן שהיו כוחות בטחון היה בלגן והיכן שהם לא היו היה נפלא
אבל מאיפה אתם יודעים מה קורה בתוך המרוצים?!? הייתם שם בפנים, בקהל?מה זה קשור !!!
בעיניי זה חמור חמור חמור
זה מדינה יהודית זה צריך לעבור חלק בשביל מה צריך אותם????
באו תראי כמה הם השקיעו במרוץ האיטלקי
סגרו כבישים בכל הארץ השקיעו הונים בתעמולה
הם צריכים וחייבים להשקיע
ולשמור על הכבוד בציבור החרדי!!!!
אין לי בעיה שיחסמו כבישים וכו' אבל שלא יתקרבו לאיזור הציוןאז תמשיכו לצעוק ולהאמין שכמות כזאת של אנשים יכולים להסתדר בלי תיגבור של משטרה וכו׳ תהנו..
טוב עכשיו בטוח שלא הייתם במירון !!!!אבל מאיפה אתם יודעים מה קורה בתוך המרוצים?!? הייתם שם בפנים, בקהל?
בכל הפגנה או דוחס או חוסר משמעת לאנשי ביטחון, מפעילים כח..
אם הכל היה חלק מצידינו מסתבר שלא היה צורך בהפעלת כח, מספיק להרגיש קורבן, שרק רוצים להרע לנו.. כמו ילדים קטנים שמפחדים ממשטרה...
אז במקום לצעוק פה, אפשר לשלוח מכתב מכובד שמסביר שכמו שאצל הגברים לא היה צורך בכוחות משטרה, והיה נפלא לפי מה שאתם אומרים,אין לי בעיה שיחסמו כבישים וכו' אבל שלא יתקרבו לאיזור הציון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים