- הוסף לסימניות
לפחות אולי שנה הבאה הם לא ישתפו פעולה ויפסק הרשעות הזוזה בסדר, אני יודעת מי.
יש לי תמונות ושניים מהם כבר התנצלו מכל הלב.
לפחות אולי שנה הבאה הם לא ישתפו פעולה ויפסק הרשעות הזוזה בסדר, אני יודעת מי.
יש לי תמונות ושניים מהם כבר התנצלו מכל הלב.
הם ניסו לפני מס' שנים אבל הם די מהר עפו משם הם חזקים על הנשיםאת באמת לא מבינה?
כי השוטר הראשון שיגיד לגברים מה לעשות, יימצא את עצמו על אלונקה
ובנשים הכי קל להתעלל אף אחת לא מעזה לעשות כלום..
ועל זה בדיוק אני מתלולננתאת באמת לא מבינה?
כי השוטר הראשון שיגיד לגברים מה לעשות, יימצא את עצמו על אלונקה
ובנשים הכי קל להתעלל אף אחת לא מעזה לעשות כלום..
דואגים היטב, על מילה שלי.ועל זה בדיוק אני מתלולננת
איפה כל העסקנים שידאגו גם לנשים?
אני לא מדברת רק על אלו שנפגעו פיזידואגים היטב, על מילה שלי.
אני עובדת כעת קשה מאוד יחד עם עוד כמה עסקנים שמטפלים בזה.
אם את מכירה מישהי שנפגעה או שיש לך הסרטות תפני אלי בבקשה.
בסדר מנסים לטפל גם בזה.אני לא מדברת רק על אלו שנפגעו פיזי
אני מדברת בעיקר על כל ההטרדות שעוברות הנשים בלי שום סיבה
המסלול המעצבן בשביל לגשת לציון והשוטרים/ות שתקועים בכל חור וחוץ מלשגע את השכל הם לא עושים כלום, ואם זה היה כ"כ חשוב הינו רואים את אותו דבר בגברים.
אשמח מאוד אם תשלחי לי את הכתובת של החכי"םבסדר מנסים לטפל גם בזה.
ובבקשה במקום לקטר בפרוג, תפתחי קובץ וורד, תכתבי את תלונותייך
ותשלחי לח"כים החרדים.
זה יעזור יותר מקיטורים ע"ג הפורום...
נראה לי שלא קיים דבר כזה הם נעלמוח"כים החרדים.
זה לא הנושא!!נראה לי שלא קיים דבר כזה הם נעלמו
אייכלראשמח מאוד אם תשלחי לי את הכתובת של החכי"ם
אולי ה'שר לעניני מרון' יכול לפעול בנושא...
כי איפה יהיה מקום לשוטרים\ות להתהולל?כמו שציינו התחבורה הייתה כמו שצריך ובאמת מגיע קרדיט לאגד אבל הבלגן בחצר הנשים גם אם רוצים לעשות מסלול הרי נשאר המון מקום בחצר ובאולם מדוע גרשו משם את הנשים באכזריות ???
את עובדת יחד עם המייל של התלונות? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>דואגים היטב, על מילה שלי.
אני עובדת כעת קשה מאוד יחד עם עוד כמה עסקנים שמטפלים בזה.
אם את מכירה מישהי שנפגעה או שיש לך הסרטות תפני אלי בבקשה.
כן. אני ביחד איתםאת עובדת יחד עם המייל של התלונות? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצו"ב ג'מבו מייל ששלחתי להם
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=5366545577484770307058464B3342347436653838673D3D
רואים את השוטרות שדוחפות אשה ושם התחיל הבלגן
אח שלי ניצל בניסים, הוא שכב בחצר ואנשים רמסו אותו, חשב שנשאר שם רח"ל
כפסע היה בין מה שקרה בלוויה של הרב וואזנר
רוצה בדרופבוקס?כן. אני ביחד איתם
הג'מבו חסום לי כי התפרסם לציבור
כל הכבוד לאנשים כמוך ששולחים הסרטות!
אם את שולחת אליה באופן פרטי למיילרוצה בדרופבוקס?
רוצה בדרופבוקס?
רואים בהסרטות משת"פ "משלנו"את עובדת יחד עם המייל של התלונות? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצו"ב ג'מבו מייל ששלחתי להם
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=5366545577484770307058464B3342347436653838673D3D
רואים את השוטרות שדוחפות אשה ושם התחיל הבלגן
אח שלי ניצל בניסים, הוא שכב בחצר ואנשים רמסו אותו, חשב שנשאר שם רח"ל
כפסע היה בין מה שקרה בלוויה של הרב וואזנר
כן צילמתי אותו בעשרות תמונות וסרטיםרואים בהסרטות משת"פ "משלנו"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים