כללי מִסְפָּרִים- בכל מיני צורות וצבעים וקטורי

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי שיעלה תבוא עליו הברכה...

• הוסף לסימניות
מספריים? כן?
בטח לא מספרים...
קבלי

קבצים מצורפים

• מספריים מיוחדות.ai
    KB 685.3 · צפיות: 0
  • מספריים.ai
    KB 255 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
דווקא לי נראה שהכונה למספרים (ז"א 1,2,3...וכן הלאה... )
היא אפ' נקדה...

• הוסף לסימניות
יש לי את זה גם בוקטורי אם זה מה שהתכוונת.........

קבצים מצורפים

• ___»____-___½-1.jpg
    KB 124.2 · צפיות: 21
  • 2.jpg
    KB 192.8 · צפיות: 22
  • shutterstock_32329894 [Converted].jpg
    KB 164.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
איזה יפה ה2.. אני אשמח לקבל. (:

• הוסף לסימניות
בהצלחה...

קבצים מצורפים

• abc.rar
    4.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
שילת, את מספר 2 עושים עם סטיילים בפוטו שופ, יש לי כמה סטיילים כאלה שהורדתי מכאן בעבר (אבל בלי היהלומים מסביב....

• הוסף לסימניות
גרפיקל, תוכלי להעלות בויקטורי את המספרים הורודים? יש לך בעוד צבעים?
תודה!

• הוסף לסימניות
לכבוד dn
לא הצלחתי לעלות את זה
מה האימייל שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה