כללי מאגרי תמונות

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר של SXC
רציתי לברר? איך קונים? כמה עולה? האם יש מושג של תמונות חינמיות משם?
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
זהו אתר חינמי
(חוץ מהשורה העליונה בתוצאות החיפוש)
צריך רק להרשם ואז ניתן להוריד

• הוסף לסימניות
בס"ד

כמו שאמרו,האתר הוא חינמי חוץ מהשורה הראשונה שהיא בתשלום.(1$?) צריך להרשם\לחפש סיסמה שנתנו פה בפורום

• הוסף לסימניות
לא צריך לחפש סיסמא
הנה
שם : semple
סיסמא: 12341234

למרות שעדיף להרשם

• הוסף לסימניות
איך מחפשים

איך אפשר לחפש לפי שם החתמונה הדרושה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טש;316367:
איך אפשר לחפש לפי שם החתמונה הדרושה?
מקלידים את הנושא (באנגלית...:)) בחלונית הריקה משמאל (מעל ללחצן הכתום עם זכוכית המגדלת) אנטר, וזהו :p

• הוסף לסימניות
ואז הוא חוסם אותי.
בלי זה אני יכולה לראות את כל המאגרים.
אך אם אני מחפשת כך הוא מודיע לי שאני חסומה וכו' וכו'. מה עושים?:confused:

• הוסף לסימניות
נרשמים, כנ"ל.
לדו' עם זה:
שם: koka
ססמא: koka

(באדיבות פרוג בע"מ:))

• הוסף לסימניות
כשאני הולכת דרך התמונות באופן כללי, איך אני יודעת מה חינמי?

• הוסף לסימניות
לאט לאט שלב שלב
נכנסת לאתר
בצד ימין למעלה - sign in - מזינה את שם המשתשמש והסיסמא שהעלתי למעלה
הדף עולה שוב
בצד שמאל למעלה רושמת נושא לחיפוש
מקבלת דף עם תוצאות החיפוש כאשר בשורה הראשונה את מקבלת תמונות מאתר שהוא לא חינמי - "iStockphoto.com for as low as $1"
מתחת לשורה הנל את מקבלת תוצאות לתמונות חינמיות
לוחצת על אחת שמוצאת חן בעינייך, מקבלת תצוגה מקדימה
לחיצה נוספת על התמונה פותחת לך את התמונה בגודל מלא
קליק ימני שמירה בשם על המחשב שלך
ופה סיימת

אם ממש תתקשי, אנסה להעלות לך צילומי מסך

• הוסף לסימניות
הבנתי, הבנתי, רק שיש לי אינטרנט רימון. משום מה כשאני רושמת משהו מסוים שאני מחפשת הוא כותב לי שהאתר חסום. לכן שאלתי, אם כשאני מסתכלת באופן כללי יש לי דרך לדעת מה עולה ומה חינמי.... תדעי לעזור?

• הוסף לסימניות
בשורה העליונה, כמו שאמרו כאן, יש תמונות שהן לא חינמיות. שאר התמונות חינמיות. הקליקי עליהן להגדלה ואז שמרי.

יתכן שלמילים שונות הוא לא נותן תוצאות, כך זה אצל נתיב בכל מקרה. מילים לא בסדר הוא לא קולט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טש;316405:
אם כשאני מסתכלת באופן כללי יש לי דרך לדעת מה עולה ומה חינמי....
.
.
נכתב ע"י Zeevi.Co;316398:
מקבלת דף עם תוצאות החיפוש כאשר בשורה הראשונה את מקבלת תמונות מאתר שהוא לא חינמי -
"iStockphoto.com for as low as $1"

מתחת לשורה הנל את מקבלת תוצאות לתמונות חינמיות

• הוסף לסימניות
שאלה של חדשה באתר התמונות -
אם רוצים תמונה בתשלום, באיזה אופן מתבצע התשלום? רק ע"י כרטיס אשראי או שזה קשור לחשבון של האינטרנט?
יכול להיות שהורדתי תמונה לא חינמית ואח"כ אראה שחייבו אותי בלי שאדע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלדנית;316464:
שאלה של חדשה באתר התמונות -
אם רוצים תמונה בתשלום, באיזה אופן מתבצע התשלום? רק ע"י כרטיס אשראי או שזה קשור לחשבון של האינטרנט?
יכול להיות שהורדתי תמונה לא חינמית ואח"כ אראה שחייבו אותי בלי שאדע?

באתר הזה אין תמונות בתשלום
באם נכנסת לתמונה בתשלום את תעברי לאתר iStockphoto.com

על תמונות בתשלום את תופני לשלם לפני שתצליחי להוריד את התמונה
אין קשר לחשבון האינטרנט

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב וכשביקשתי שיפתחו לי את sxc הוא נותן לי הכל בלי לחסום שום אופציה של תמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה