מאגר חדש למורות משלנו- אלפי תכני למידה:מערכי שיעור, שכפולים ותכניות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללינקה;2100408:
אני באתרוג, ומשום מה האתר לא נפתח לי...
ובעבודה הכל חלק... (גם בעבודה אתרוג)
יש סיבה? מישהו יכול לסייע לי?

אני חושבת שזה תלוי במסלולים- גם באתרוג יש מסלולים. כנראה בבית את על מסלול אחד ובעבודה על מסלול אחר. תתקשרי לתמיכה הטכנית ותבקשי שיסדרו לך את זה.
בהצלחה---

• הוסף לסימניות
יש פה מורות שמכינות לבגרות באמנות?
אשמח לתרום ולהיתרם...
רחלי

• הוסף לסימניות
ניוזלטר לחודש חשוון מצורף
מאות קבצים חדשים בכל המקצועות, ללא עלות ולשימוש מידי
המאגר פעיל במתכונת גמ"ח
קישור ישיר למאגר בכתובת: www.bishvilech.com
משלוח חומרים למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• השקה מיוחדת בקרוב.jpg
    השקה מיוחדת בקרוב.jpg
    KB 156 · צפיות: 35
  • ניוזלטר חודש חשוון.pdf
    KB 848.9 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
@אזמרה אני מחפשת חומרים בנושא השואה המתאים לכיתה ח'...
חיפשתי באתר ולא מצאתי.. האם אני לא יודעת לחפש ויש חומרים בנושא זה או שבאמת אין?
אודה לתגובתך,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה