Google Forms מאגר נתונים עם אפשרויות פילוח לפי נושאים מתשובות בגוגל פרומס

• הוסף לסימניות
אני צריך לערוך סקר למערכת חינוכית אצל כל המחנכים
מדובר במאות! משתתפים.
הדרך הקלה ביותר היא דרך גוגל פרומס.
אבל אני צריך שמאגר הנתונים שאני עומד לקבל מהמחנכים יהיה עם אפשרויות פילוח רבות
[לפי שכבת גיל, לפי ערים, לפי נושאי לימוד לכל הגילאים הלכה חומש וכד' ועוד ועוד]
השאלה האם יש אפשרויות כאלה בנתונים שגוגל פרומס נותן לי
או שאני יצטרך להעתיק הכל לאקסל וכד' בשביל כך?

או שיש כאן מי מהמומחים שיוכל לתת לי כלי אחר עם שילוב של שני הכלים סקר ופילוח,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הכל עובר לגוגל שיטס בלחיצת כפתור
תוריד למחשב כאקסל ותפלח כאוות נפשך
1733433013385.png

• הוסף לסימניות
הכל עובר לגוגל שיטס בלחיצת כפתור
תוריד למחשב כאקסל ותפלח כאוות נפשך
צפה בקובץ המצורף 1840310
אני ממש לא מבין בפילוח נתונים
אבל מישהו אמר לי שבכדי שנוכל לעשות פילוח בסדר גודל כזה
חשוב לבנות את הנתונים מלכתחילה בצורה מסויימת
האם זה נכון?
על מה אני צריך להקפיד?

• הוסף לסימניות
תדאג שיהיו לך כל הנתונים שאתה צריך
לפלח את הנתונים באופן בסיסי אפשר באקסל
אם צריך משהו מורכב יותר יש תכונות ייעודיות כמו SPSS

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה