כללי מאגר ענק - מס' 2

• הוסף לסימניות
כהמשך ל:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=109131
אני רוצה לעדכן, שהלינק של דרופבוקס התעדכן בעוד מלא דוג', באיכות קצת יותר טובה. (פשוט יש ללחוץ על הקישור שקיבלתם.... שוב פעם, המאגר ששם מעודכן, אין צורך בקישור חדש)
תודה רבה לרפי, ששיתף אותנו...:):).
יישר כח בשם כולם.

לג'מבו מייל, עוד לא העלתי, :rolleyes: אם יהיה ביקוש נא לרשום לי כאן, אעלה...
שימו לב הקישור שנשלח במיילים הקודמים, פעיל עד ה20.8.12

מי שעדיין לא ביקש:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
:eek: בבקשה לא לבקש באישי, ולא לכתוב כאן את הכתובת שלכם, אני שמחה לעזור, רק לא מחפשת לאסוף כתובות מכל מיני מקומות.;);)

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה -
שימו לב:
הקישורים יהיו רלוונטים רק עד ה-20.8.12:):)
חבל לפספס....:(

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
איזה דברים מדהימים!

• הוסף לסימניות
אין לי SMS וחבל לי לפספס, איך אני יכולה לקבל את התמונות?

• הוסף לסימניות
הקפצה לתועלת אלו שלא שמו לב,
יהיה יעיל (הקישורים)
עד ה20.8.12
הצלחות לכולם.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה