כללי מאגר תמונות יהודיות

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר מאגר תמונות איכותיות, אומנותיות, וברמה גבוהה - של יהדות, תורה, תפילה, מועדים ושאר יידישקייט?

לא מדובר כמובן במאגר תמונות חינמיות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
picjew.com
otzarstock.com

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שגם לאתרי התמונות הכלליים יש תמונות יהודיות
למשל http://www.istockphoto.com

אבל שם צריך לשים לב לתמונות שמורידים, למשל:
כשחנוכה יוצא ביום כיפור
צפה בקובץ המצורף 104951

ויש עוד הרבה תמונות שהבורות שם מדהימה. חוץ מסממני הגויים שדוחפים לפעמים לתמונות.

קבצים מצורפים

• hanukkah.jpg
    KB 343.2 · צפיות: 309
  • הוסף לסימניות
צריך להיזהר בזה כי יש בחול גוים שהחליטו לקיים את חגי ישראל וקונים 2 חלות ובקבוק מיץ ענבים לשבת.

• הוסף לסימניות
הייתי שמח אם תפרסמו כאן צלמים מוכשרים שיש להם מאגר פרטי, ותיק עבודות שניתן לראות.
או, שאם זו בעיה לפרסם כאן בפורום אנשי מקצוע, אז השאלה היא:
איך אני מגיע לצלמים כאלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;648998:
חוץ מזה שגם לאתרי התמונות הכלליים יש תמונות יהודיות
למשל http://www.istockphoto.com

אבל שם צריך לשים לב לתמונות שמורידים, למשל:
כשחנוכה יוצא ביום כיפור
צפה בקובץ המצורף 104951

מי אמר שזה בטעות?
רבי נחמן מלמד ש"כל אחד ואחד כפי מה שזוכה לפעול בקשתו ביום הכיפורים, דהינו בקשת סלח נא, כן יש לו חנוכה""
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;649398:
מי אמר שזה בטעות?
רבי נחמן מלמד ש"כל אחד ואחד כפי מה שזוכה לפעול בקשתו ביום הכיפורים, דהינו בקשת סלח נא, כן יש לו חנוכה""
;)

או שהם בוודאי התכוונו למה שמובא על רבי לוי יצחק מברדיצ'ב, שהדלקת נר חנוכה אצלו הייתה כמו תפילת יום כיפור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייל אריאל;649390:
הייתי שמח אם תפרסמו כאן צלמים מוכשרים שיש להם מאגר פרטי, ותיק עבודות שניתן לראות.
או, שאם זו בעיה לפרסם כאן בפורום אנשי מקצוע, אז השאלה היא:
איך אני מגיע לצלמים כאלה?

אני חושב בע"ה לבנות מאגר מסודר.
איזה סוג תמונות אתם רוצים?
מה באמת חסר לעומת שאר האתרים האחרים?
כמה הייתם מוכנים להשקיע בתמונות כמתוך מאגר או כתמונה בלעדית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייל אריאל;649402:
או שהם בוודאי התכוונו למה שמובא על רבי לוי יצחק מברדיצ'ב, שהדלקת נר חנוכה אצלו הייתה כמו תפילת יום כיפור...

אבל מה עם הטבעת????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה