כללי מאגר תמונות מומלץ

• הוסף לסימניות
לאיזה מאגר תמונות הייתם ממליצים להרשם? נגמר לנו המנוי ואנחנו חושבים לעבור למשהו אחר בשביל הגיוון.
היינו מאד מרוצים מהאתר הקודם.

חשוב מאד! שיהיה שדה בו ניתן לסנן מילים לא רצויות:
אשה, ילדה, וכו'

ומאד רצוי שיהיו בו גם אלמנטים וקטורים.

אם אפשר שכל אחד יכתוב איזה מאגר יש לו והאם הוא מרוצה.

אני מאמינה שזה יעסזור לעוד כמה מתלבטים

• הוסף לסימניות
שאטרסטוק

• הוסף לסימניות
בהחלט שאטרסטוק אם ווקטורים זה שיקול

• הוסף לסימניות
מה המחירים למנוי? אם אתם ממליצים, אשמח לשמוע גם את זה.

• הוסף לסימניות
יש לי ב:
Istockphoto - הכי נהניתי ממנו - תוצאות מדויקות יחסית, ישנם הרבה פילטרים, מאגר ענקי. הבעייה שהמחירים עלו ($8 לתמונה בינונית) ולפעמים הוא איטי

dreamstimes - מבחר גדול ומהיר ונוח אבל המחירים של התמונות עולה בהתאם לרייטינג, יש גם פילטרים

Stockexpert - זול ומבחר קטן ותוצאות חיפוש גרועות. למשל חיפשתי "בית אדום", מתוך 100 תוצאות הראשונות הוא מצא לי רק אחד מקרטון

123RF - זול, קצת איטי, מבחר יותר קטן, תוצאות לא הכי מדויקות

• הוסף לסימניות
Istockphoto

האם יש באתר Istockphoto תמונות חינמיות?

• הוסף לסימניות
ב sxc יש מלא תמונות חינמיות איכותיות ויפות, אני משתמת כמעט רק איתו.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. אשמח לשמוע עוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונית;267547:
האם יש באתר Istockphoto תמונות חינמיות?

יש תמונה חינמית של השבוע
וקטור ווידאו חינמים פעם בחודש

ויש להם DOLLAR BIN - תמונות שעולות $1

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור לי ולהסביר לי איך קונים באתר istockphoto?? פשוט לא הבנתי איך זה הולך..
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה