שיתוף מאד לחוצה :( קצת שיתופים

• הוסף לסימניות
מחר בעז"ה יתפרסם פרק 19 של הקומיקס לנערות ורמת הלחץ שלי נמצאת באטמוספירה של מאדים.... זה פרק די מהפכני ואני מכינה את עצמי מנטלית ופיזית למבול של מכתבים למערכת- יכול להיות שאתבדה כמובן וכולם יהיו כזה "אה.... כצפוי" אבל עד אז אני לחוצה.
בינתיים, הנה קצת ציורים מהזמן האחרון :)
אורזים.jpg אורזים.png
Screenshot_2.jpg Screenshot_1.jpg Screenshot_3.jpg Screenshot_4.jpg

• הוסף לסימניות
אני נראה לי מאלו שיגידו:
אה, כצפוי..

• הוסף לסימניות
נראה מושלם

• הוסף לסימניות
ואני מכינה את עצמי מנטלית ופיזית למבול של מכתבים למערכת
ממבול של מכתבים למערכת את לחוצה?????
הייתי אומרת לך להילחץ אם הגעת לפרק 19 ואף אחד עדיין לא הגיב כלום למה שאת כותבת :eek:

• הוסף לסימניות
ממבול של מכתבים למערכת את לחוצה?????
הייתי אומרת לך להילחץ אם הגעת לפרק 19 ואף אחד עדיין לא הגיב כלום למה שאת כותבת :eek:
הגיבו... הגיבו.... זה למה אני לחוצה :D

• הוסף לסימניות
הסיפור הזה מעניין ומרתק!!
מה שלא יהיה בפרק הבא, יהיה טוב ובמקום..
אז תהיי רגועה..
גילוי נאות:
כבר מעל 15 שנה שאינני נערה, אבל נהנית לקרא את הקומיקס הזה, הוא שונה ומיוחד..

• הוסף לסימניות
הסיפור הזה מעניין ומרתק!!
מה שלא יהיה בפרק הבא, יהיה טוב ובמקום..
אז תהיי רגועה..
גילוי נאות:
כבר מעל 15 שנה שאינני נערה, אבל נהנית לקרא את הקומיקס הזה, הוא שונה ומיוחד..
תודה! כל כך שמחה לשמוע :D

• הוסף לסימניות
הציורים שלך גורמים לי לרצון חזק לחזור לילדות. *שיעול שיעול*
ובקשר לפרק.. מחכה למחר!!

עריכה:
אני מהאלה שיגידו: "וואי איזה לא צפוי. מרים יעל הזו גאונה!"
בעצם אני אומרת את זה פעם בשבועיים. עזבי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחר בעז"ה יתפרסם פרק 19 של הקומיקס לנערות ורמת הלחץ שלי נמצאת באטמוספירה של מאדים.... זה פרק די מהפכני ואני מכינה את עצמי מנטלית ופיזית למבול של מכתבים למערכת- יכול להיות שאתבדה כמובן וכולם יהיו כזה "אה.... כצפוי" אבל עד אז אני לחוצה.
וואי וואי נשמע רציני.
מחכה לראות מה הלחץ שלך.

• הוסף לסימניות
מהפכות זה בד"כ דבר מוצלח בחיים, לא?!
היו הרבה מהפכות שהובילו את העולם להתייעלות...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה