אהבתי! יש לך ברכה תואמת וקבצים פתוחים?רעיון מתוק שעשינו הזוגות הנשואים לאחות הקטנה 30 יום לחתונה...צפה בקובץ המצורף 346363 צפה בקובץ המצורף 346364 צפה בקובץ המצורף 346365 צפה בקובץ המצורף 346366 צפה בקובץ המצורף 346367 צפה בקובץ המצורף 346368 צפה בקובץ המצורף 346369 [/ATTACH] [
שלחתי...אפשר לשלוח גם במייל המצורף?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
תראי את התמונה הראשונה - זו הברכהאהבתי! יש לך ברכה תואמת וקבצים פתוחים?
מצורפת תמונה להשראה----
רק במקום הדמויות של החתן והכלה שמתי לכם עכשיו צלליות...
ושמתי לב שהתבלבלתי. היא עשתה לו ל-20 יום. לא 30... אבל אפשר לעשות עם כל כמות ימים שרוצים...
רעיון של חברה ועיצוב שלי...
לוח ל50 יום
הדפסתי על גודל A1 והבאתי ביחד עם ארגז קוקה קולה (חיפשתי 50 פחיות ולא היה ב'יש') אפשר לשדרג ועל הבקבוקים/ הפחיות להחליף את התויות לחתן-כלה
*צרפתי לכידה
רעיון של חברה ועיצוב שלי...
לוח ל50 יום
הדפסתי על גודל A1 והבאתי ביחד עם ארגז קוקה קולה (חיפשתי 50 פחיות ולא היה ב'יש') אפשר לשדרג ועל הבקבוקים/ הפחיות להחליף את התויות לחתן-כלה
*צרפתי לכידה
אין לי בעיה לגבי העתקות למינהם רק מבקשת שתיידעו אותי באישי לפני..
תודה
יכולה לשלוח בכיף את הקובץ הפתוח (אפשר להוריד את ההדגשה של 'חתן')
אין לי בעיה לגבי העתקות למינהם רק מבקשת שתיידעו אותי באישי לפני..
תודה
יכולה לשלוח בכיף את הקובץ הפתוח (אפשר להוריד את ההדגשה של 'חתן')
עוד רעיון למי שמעונין
מכינים אורגן-מצפים ופלים מצופים בנייר/טפט לבן ושוקולד אצבעות בנייר שחור
וכך יוצרים אורגן עם קלידים לבנים ושחורים
וכותבים כשיגמרו הקלידים תשמע המנגינה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים