מאוד מעניין אותי לשמוע

• הוסף לסימניות
חוות דעת על התמונות הללו.
אפשר גם ביקורת...

קבצים מצורפים

• מפעל הפורמטיםIMG_8131.jpg
    מפעל הפורמטיםIMG_8131.jpg
    2.1 MB · צפיות: 22
  • מפעל הפורמטיםIMG_8405.jpg
    מפעל הפורמטיםIMG_8405.jpg
    1.6 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
התמונות צולמו במסגרת טיול משפחתי, לכן הילדים לא מוקפדים וכו'...

• הוסף לסימניות
אפשר לומר שאני אוהב את זה.
קומפוזיציות יפות, תמונה ראשונה מספרת יפה את המקום והסיטואציה.
ההתכנסות בתמונה השניה יפהפיה.

• הוסף לסימניות
התמונות טובות מאוד! בחרת סביבה ירוקה+קומפוזיציה נכונה. בעיבוד קל אפשר לשפר את הצבעים של הראשונה. מגיע לך 100 צילצולים.

להבא תנסי להשיג מצב שהסביבה תהיה ירוקה ב100% בלי כביש ותחנה. שגם זה
לא רע. שזה סך הכל מספר על המקום שבו הייתם [כמו שקקטוס הזכיר].

+להעמיד את הילדים בצורה יותר מסודרת [לא ברור איך בדיוק הם מחזיקים ידים..] עם איזה חיוך קטנטן [אני מדבר על התמונה הראשונה].

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד, יש נטיה כלשהי לאדום.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד
בשניה - השמיים הכחולים לא משתלבים עם כל הפסטלי שמסביב

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!
תנסי אולי להמשיך את העצים על התחנה,

• הוסף לסימניות
תמונות יפות וחדות מאוד!
הייתי מקמפז את הראשונה בלי התחנה, לענ"ד זה לא מוסיף הרבה ובנוסף הייתי ממרכז טיפה יותר
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה