מאוורר תקרה - 2 מתגים או שמספיק אחד?

• הוסף לסימניות
אנחנו מתקינים עכשיו 2 מאווררי תקרה.
והחשמלאי מציע להוסיף 80 ש"ח לכל מאוורר עבור פיצול המתג ל2 - אחד עבור המאורר ואחד עבור המנורה.

יש למישהו המלצות מניסיון האם זה כדי?
או שמספיק החוטים במאורר שדרכם ניתן לכבות את המנורה או את המאורר לפי הצורך?

אשמח להכוונה למידת הצורך לפיצול המתגים והאם שווה להוסיף את הסכום הזה בשביל זה?

תודה

• הוסף לסימניות
גם אנחנו התקנו עכשיו ועשינו עם מתג אחד.
לדעתי באמת יותר נח עם שני מתגים.
במקום כל פעם להדליק את המתג ואז ללכת למאוורר ושם להדליק/ לכבות את הנוסף

• הוסף לסימניות
וודאי שעדיף. הוצאה חד פעמית ביחס לשימוש ארוך הטווח. הרבה יותר נח.

• הוסף לסימניות
תתחדשו :)
אולי על הדרך תשתפי אותנו אם מאוורר מסוג זה הוא נטו בשביל האויר או שאת רואה בו גם קישוט יפה לבית?, ובכלל מה המעלות של דבר כזה?.

• הוסף לסימניות
כרגע אני לא רואה צורך להתקין לילדים מזגנים בחדרים.
אך מצד שני די חם בלילות והם צריכים אורור כל שהוא.
ולהעמיד מאורר עומד/קיר/רצפה. מכוער מבחינתי ואין לי מקום בחדר.
אז ככה אני מתקינה להם מאוורר לבן ואת הכנפיים מכסה בטפט שמתאים לצבעי החדר. וזה מהווה גם קישוט וגם נותן אוויר וממלא את תפקיד הקירור לחדר.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד מתג כפול

אגב, בחדר ילדים שלי קניתי פרפרים חמודים כאלו מחנות של הכל ב-1 ש"ח
ב-2 צבעים שונים
וחיברתי אותם לחוטים של המאוורר
יצא ממש חמוד וצבעוני, וכמובן שהם מתעופפים קצת עם הרוח של המאוורר...
אבל בכ"א אני עדין בעד מתגים נפרדים

• הוסף לסימניות
בלי ספק עדיף להשקיע במתגים
אצל ההורים שלי יש מאוורר תקרה עם מתג אחד וזה מעצבן מאד לעלות כל פעם על כסא בשביל למשוך בחוטים שמכבים/מדליקים אותו

כשאחי היו קטנים הדביקו על הכנפיים של המאורר מדבקות זוהרות בחושך וכשהלכו לישון וכיבו את האור זה היה מאיר...

• הוסף לסימניות
עדיף 2 מתגים
יש לי מאורר תקרה שחוט אחד נקרע
ואם המאורר דלוק א"א לכבות את האור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה