מידע שימושי מאוחדת או מכבי בירושלים

• הוסף לסימניות
מכבי עושה בשנתיים האחרונות עבודה קשה מאד בירושלים
והתוצאות בהתאם!
מאוחדת שולטת בירושלים כבר שנים,זו עובדה..

• הוסף לסימניות
מאוחדת אפעס' קצת פרמיטיבים..... ישנים. אבל יש להם סניף בכל חור.
מכבי הם חדשניים אבל יש להם מרפאות בירושלים כעל כף ידי. והשירות במכבי אדיב ומאוד עניני.

• הוסף לסימניות
מכבי בירושלים בגילה למשל קצת הרבה פרימיטיבים. ואין להם סניפים כמעט בירושלים.
יש להם את הסניף המרכזי באגריפס.

• הוסף לסימניות
מכבי פתחו לאחרונה בפנינת חמד סניף חרדי, ובגני גאולה כבר מזמן.
נכון שהפריסה עדיין לא כמו מאוחדת, ויש אי אלו חסרונות, אבל היתרון האדיר הוא הזמינות הטכנולוגית.

אפשר לפנות לרופא דרך המחשב, לבקש מרשמים/הפניות/התחייבויות/ייעוץ, ולקבל אותם בלי לזוז מהכסא.
כל המערכת של זימוני התורים, אוטומטית ונוחה. יש מוקדים טלפוניים זמינים.
התיק הרפואי נגיש, אפשר להוציא בקלות בדיקות עד הרבה מאד שנים אחורה, לראות מתי קנו תרופות ואיפה (החסרון: גם הרופא רואה מיד שלא קנינו את הברזל שהוא המליץ עליו :) )

בעבר היה במכבי את היתרון של התקשרות עם בתי החולים של הדסה. מבוטחי מכבי היו יכולים לבוא חופשי להדסה, עין כרם והר הצופים, למרפאות חוץ, בדיקות ומכונים בלי צורך בהתחייבות. רק העבירו כרטיס במקום וזהו. בשנים האחרונות, עם תוכנית ההבראה של הדסה, ההתקשרות הופסקה. שמענו שהיא עתידה להתחדש, אם זו שמועה נכונה, רק בשבילה כבר שווה להיות במכבי.

כל תחום התפתחות הילד נגיש וזמין במיוחד. מיד אחרי פניה למכון, אפשר לקבל תור מיידי לפיזיותרפיה או ריפוי בעיסוק. כשמבוטחי הקופות האחרות חיכו חודשים ארוכים מאד לתורים, מבוטחי מכבי קיבלו אותם מיד. (נכון ללפני כמה שנים - בתקופה האחרונה לא ניסיתי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;n5020868:
מכבי פתחו לאחרונה בפנינת חמד סניף חרדי, ובגני גאולה כבר מזמן.
נכון שהפריסה עדיין לא כמו מאוחדת, ויש אי אלו חסרונות, אבל היתרון האדיר הוא הזמינות הטכנולוגית.

אפשר לפנות לרופא דרך המחשב, לבקש מרשמים/הפניות/התחייבויות/ייעוץ, ולקבל אותם בלי לזוז מהכסא.
כל המערכת של זימוני התורים, אוטומטית ונוחה. יש מוקדים טלפוניים זמינים.
התיק הרפואי נגיש, אפשר להוציא בקלות בדיקות עד הרבה מאד שנים אחורה, לראות מתי קנו תרופות ואיפה (החסרון: גם הרופא רואה מיד שלא קנינו את הברזל שהוא המליץ עליו :) )

בעבר היה במכבי את היתרון של התקשרות עם בתי החולים של הדסה. מבוטחי מכבי היו יכולים לבוא חופשי להדסה, עין כרם והר הצופים, למרפאות חוץ, בדיקות ומכונים בלי צורך בהתחייבות. רק העבירו כרטיס במקום וזהו. בשנים האחרונות, עם תוכנית ההבראה של הדסה, ההתקשרות הופסקה. שמענו שהיא עתידה להתחדש, אם זו שמועה נכונה, רק בשבילה כבר שווה להיות במכבי.

כל תחום התפתחות הילד נגיש וזמין במיוחד. מיד אחרי פניה למכון, אפשר לקבל תור מיידי לפיזיותרפיה או ריפוי בעיסוק. כשמבוטחי הקופות האחרות חיכו חודשים ארוכים מאד לתורים, מבוטחי מכבי קיבלו אותם מיד. (נכון ללפני כמה שנים - בתקופה האחרונה לא ניסיתי).

אומנם אנחנו בני ברקים
עברנו עכשיו ממכבי למאוחדת.
גם במאוחדת יש אפשרות לקבוע זימון תורים דרך האתר
ולהוריד מרשמים
ולראות תיק רפואי וכו' ולא כפי שנכתב שאין אפשרות כזאת
להתיעץ עם הרופא- אצלינו הוא נתן טלפון אישי ומייל אישי בעוד שמכבי כלום.................
וגם לא עם כל הרופאים אפשר דרך האתר שימו לב לזאת
הדבר היחיד שבעיה היא בבדיקות מעבדה אין אפשרות ללחוץ על הבדיקה לראות הסבר עליה ואת זה מקסימום אפשר לראות באתרים אחרים למעוניין.

כמו כן במכבי בני ברק הזמינות על הפנים בעוד שמאוחדת מעולה יותר-אולי בגלל השינוי של בני ברק וירושלים

כמו כן מכבי מערימים קשיים על טופס 17 ומעבירים ממוקדן אחד לשני לשלישי וכו'....

• הוסף לסימניות
אכן כמו שכתבו גם האתר של מאוחדת מספק מענה לא רע.
החסרונות העיקריים של מאוחדת בעיני:
- כדי לקבל אישור מחלה חייבים להגיע לסניף.
- בדיקת דם חייבת הפניה של רופא מהקופה ולא רופא פרטי. ויטמין B12 אגב הם מאשרים היום לבדוק רק אחת לשלוש שנים.
- תור לרופאת נשים יכול לקחת נצח. יש רופאות נשים שהתור הראשון הפנוי הוא 9 חודשים קדימה, בלי הגזמה. ואז מגיעים לתור שחיכית אליו כמה חודשים, ומחכים בתור במשך זמן שמרגיש כמה חודשים בגלל כל מקרי החרום הרפואיים שהצליחו להדחף. בקיצור - קטסטרופה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגיוזר;n5020906:
אכן כמו שכתבו גם האתר של מאוחדת מספק מענה לא רע.
החסרונות העיקריים של מאוחדת בעיני:
- כדי לקבל אישור מחלה חייבים להגיע לסניף.
- בדיקת דם חייבת הפניה של רופא מהקופה ולא רופא פרטי. ויטמין B12 אגב הם מאשרים היום לבדוק רק אחת לשלוש שנים.
- תור לרופאת נשים יכול לקחת נצח. יש רופאות נשים שהתור הראשון הפנוי הוא 9 חודשים קדימה, בלי הגזמה. ואז מגיעים לתור שחיכית אליו כמה חודשים, ומחכים בתור במשך זמן שמרגיש כמה חודשים בגלל כל מקרי החרום הרפואיים שהצליחו להדחף. בקיצור - קטסטרופה.

באתר מאוחדת יש מענה מצוין
כולל בקשת מרשמים, אישורים וכו' *יש חלק מהרופאים שהצטרפו למהלך. ונראה לי שזה רק אם היית ברבעון אצל הרופא הספציפי.
ומענין מה את אומרת על B12... עשיתי הרבה פעמים ב3 שנים האחרונות...

התורות לרופאות הנשים אכן קטסטרופה!

• הוסף לסימניות
טוב אז אחת הסיבות שעברתי ממכבי היה ה-B12
שנותנים שם אחת ל-5 שנים
ולא נתנו לעשות למרות המלצות כל הרופאים!!!
עבר לרופא האחראי של מכבי ולא אישר
ואפילו עבר דרך משרד הבריאות...

דבר שבמאוחדת היו כן מאשרים בסופו של דבר דרך אחראית הסניף.

במכבי הרגשנו שמדברים רק עם מחשבים
המחשב לא מסכים להנפיק לכם את בדיקת ה-B12...
אז אין אישור
מתקשרים למליון מקומות ואין שום יחס!
מקווים לשינוי בקרוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;n5020881:
כמו כן מכבי מערימים קשיים על טופס 17 ומעבירים ממוקדן אחד לשני לשלישי וכו'....

אולי תלוי איזה טופס 17. אנחנו קיבלנו המוני התחייבויות בלי שום בעיה.
אבל אם למאוחדת יש היום נגישות לתיק רפואי כמו מכבי, זה אכן שיקול לטובתה.
(במשך הרבה שנים לא היה, וגם אח"כ - לא ברמה של מכבי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;n5021123:
אולי תלוי איזה טופס 17. אנחנו קיבלנו המוני התחייבויות בלי שום בעיה.
אבל אם למאוחדת יש היום נגישות לתיק רפואי כמו מכבי, זה אכן שיקול לטובתה.
(במשך הרבה שנים לא היה, וגם אח"כ - לא ברמה של מכבי).

מענין ההשוואה
במאוחדת יש רשימת רופאים, בחלקם רואים הפניות וטפסים מהרופא
יש רשימת תרופות עם רישום מה נקנה ומה לא
יש תיעוד בדיקות דם, השוואות, ותוצאות מרוכזות
יש תיעוד על התשלומים השונים
יש אפשרות להזמנת תורים לרוב הרופאים
ועוד

חסר לי שאין מוקד רפואי טלפוני בכלל...
כלומר, אם נתקעתי עם שאלה - עלי לגשת למרפאה / מוקד / טרם / מיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתיש;n5021184:
חסר לי שאין מוקד רפואי טלפוני בכלל...
כלומר, אם נתקעתי עם שאלה - עלי לגשת למרפאה / מוקד / טרם / מיון...

במכבי יש מוקד אחיות טלפוני. ולאחרונה פרסמו גם על ייעוץ עם רופאי ילדים - לא ניסיתי.

המינוס במכבי - חייבים לשלם לטר"ם, גם בשבתות ובלילות (כשמבוטחי קופות אחרות פטורים מתשלום).

• הוסף לסימניות
מאוחדת שיא הכניסו המון שינויים טובים כגון סל לידה בסך 8000 ש"ח 6 ימי החלמה(כמדומני 75 % ליום ) טיפולי שיניים גם למבוגרים ועוד אם אמצא את הכללים בלנ"ד אביא את זה בהמשך

• הוסף לסימניות
אני במכבי, ועכשיו ביצעתי מעבר למאוחדת
בעיקר בגלל פריסת השרותים בעיר.
בשביל עצמי לא אכפת לי לנסוע רחוק, אני אפילו מעדיפה את זה מאשר לפגוש את כל השכנות בקופה
אבל רופא ילדים אני חייבת במרחק סביר מהבית,
ואת זה לצערי אין לי במכבי, כרגע.
באופן כללי אני מאד מרוצה במכבי, יש רופאים מומחים מצויינים בכל תחום, לא נתקלתי מעולם בבעיות עם טפסי 17 וכדומה.
והאתר ממש נוח ומוצלח.
מוקד האחיות לא מי יודע מה - חוץ מלהגיד שתלכי לטרם הן לא עוזרות הרבה.

אבל כמו שכתבתי הזמינות לוקה בחסר,
אם כי זה כבר תלוי באיזור.
באיזור רוממה כמו שרותי כתבה הם מאד מתפתחים.
גם ברמת אשכול פתחו עכשיו סניף אבל הוא עדיין ממש בחיתוליו.

דבר אחד שהפריע לי במכבי (מלבד הפריסה)
זה החסר של מוקדי חרום בלילה
גם מוקד נשים, וגם מוקד חרום כללי -
אין להם שום מענה,
חייבים לגשת לטרם, שזו כבר סחבת רצינית, בשביל כל דבר קטן.

למאוחדת עד כמה שזכור לי יש כמה מוקדי חרום וזה מבחינתי יתרון רציני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתיש;n5021034:
כולל בקשת מרשמים, אישורים וכו' *יש חלק מהרופאים שהצטרפו למהלך. ונראה לי שזה רק אם היית ברבעון אצל הרופא הספציפי.

איפה באתר אפשר לבקש מרשמים?

נכתב ע"י שריתיש;n5021034:
ומענין מה את אומרת על B12... עשיתי הרבה פעמים ב3 שנים האחרונות...
זה משהו ממש חדש. אני גם עשיתי כמה פעמים בשנים האחרונות, אבל עכשיו לא נתנו לי לבדוק.

• הוסף לסימניות
בירושלים, בעלי במאוחדת ואני והילד במכבי. מרגישה כל הזמן הירושלמית הטיפשה האחרונה בקופה הזו.
כל פעם שאני צריכה להשיג משהו קצת לא סטנדרטי - סיוט אמיתי. בשבוע 40-41 לקח לי כמה שעות וכמויות של אנרגיה ועצבים להשיג תורות לעירוי ברזל... צריך אחות ורופא שיהיה בו זמנית במרפאה, והסתבר שזו דרישה מוגזמת בקיץ...
מוקד נשים- יש רק במודיעין.
כשאני צריכה רופא לא משפחה, אני צריכה לחכות המון זמן, וההצעות שלהם בפסגת זאב ובהר חומה, לא רלוונטיות מבחינתי...
הם מאד אוהבים להגיד 'המחשב לא נותן לי' וכשאני מבקשת מישהו שהמחשב שלו כן נותן , מברברים אותי מנציג לנציג.
זה נחמד שיש אפשרות בקשה מרופא באינטרנט, אבל לרב מדובר ברופא משפחה בלבד, וחלקם עונים רק אחרי הרבה זמן (מעדיפה להגיע למרפאה מלחכות שבוע) לא מחוברים לשירות כלל או עונים לאחר כמה ימים שאני צריכה להגיע בשביל זה (בקשות פשוטות לבדיקות דם שגרתיות, אבל האגו של הרופאה נפגע מצורת התקשורת הזו).
במאוחדת המערכת קצת פחות ידידותית אבל יש למשל אפשרות של רשימת המתנה שזה מעולה.

במכבי הלכתי לרופאה פרטית בהריון- רציתי דווקא רופאה, היו רק שתי אפשרויות מעשיות, אחת אנטיפטית והשניה עובדת יום אחד פעם בשבועיים, כך שלא נותרה לי ברירה.
כשצריכים רופא דחוף במכבי הם פשוט אומרים - אין. ודחוף כוונתי השבוע, לא השעה. כי אם יש לך איזו נפיחות חריגה, דלקת בעין או מי יודע מה- אתה לא רוצה רופא עוד חודש, נכון? הם אומרים - אין. ואני שואלת - אז למות? האופציות היחידות שלי בקופה שלכם היא בית חולים או למות? ואז אחרי הרמת טון הוא מנסה להציע רופאים שיש להם הסדר עם הקופה.

חוץ מזה, יש לי מכבי שלי. וההרגשה היא שבמקום להמציא הטבות חדשות בשביל הביטוח החדש שהם הוסיפו, הם פשוט גזרו אותן ממכבי זהב .

כבר הרבה זמן שאני רוצה לעבור למאוחדת, אבל חוששת שבגלל שהם שולטים הם מזלזלים ובסוף לא מקבלים שירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;n5021330:
בירושלים, בעלי במאוחדת ואני והילד במכבי. מרגישה כל הזמן הירושלמית הטיפשה האחרונה בקופה הזו.
כל פעם שאני צריכה להשיג משהו קצת לא סטנדרטי - סיוט אמיתי. בשבוע 40-41 לקח לי כמה שעות וכמויות של אנרגיה ועצבים להשיג תורות לעירוי ברזל... צריך אחות ורופא שיהיה בו זמנית במרפאה, והסתבר שזו דרישה מוגזמת בקיץ...
מוקד נשים- יש רק במודיעין.
כשאני צריכה רופא לא משפחה, אני צריכה לחכות המון זמן, וההצעות שלהם בפסגת זאב ובהר חומה, לא רלוונטיות מבחינתי...
הם מאד אוהבים להגיד 'המחשב לא נותן לי' וכשאני מבקשת מישהו שהמחשב שלו כן נותן , מברברים אותי מנציג לנציג.
זה נחמד שיש אפשרות בקשה מרופא באינטרנט, אבל לרב מדובר ברופא משפחה בלבד, וחלקם עונים רק אחרי הרבה זמן (מעדיפה להגיע למרפאה מלחכות שבוע) לא מחוברים לשירות כלל או עונים לאחר כמה ימים שאני צריכה להגיע בשביל זה (בקשות פשוטות לבדיקות דם שגרתיות, אבל האגו של הרופאה נפגע מצורת התקשורת הזו).
במאוחדת המערכת קצת פחות ידידותית אבל יש למשל אפשרות של רשימת המתנה שזה מעולה.

במכבי הלכתי לרופאה פרטית בהריון- רציתי דווקא רופאה, היו רק שתי אפשרויות מעשיות, אחת אנטיפטית והשניה עובדת יום אחד פעם בשבועיים, כך שלא נותרה לי ברירה.
כשצריכים רופא דחוף במכבי הם פשוט אומרים - אין. ודחוף כוונתי השבוע, לא השעה. כי אם יש לך איזו נפיחות חריגה, דלקת בעין או מי יודע מה- אתה לא רוצה רופא עוד חודש, נכון? הם אומרים - אין. ואני שואלת - אז למות? האופציות היחידות שלי בקופה שלכם היא בית חולים או למות? ואז אחרי הרמת טון הוא מנסה להציע רופאים שיש להם הסדר עם הקופה.

חוץ מזה, יש לי מכבי שלי. וההרגשה היא שבמקום להמציא הטבות חדשות בשביל הביטוח החדש שהם הוסיפו, הם פשוט גזרו אותן ממכבי זהב .

כבר הרבה זמן שאני רוצה לעבור למאוחדת, אבל חוששת שבגלל שהם שולטים הם מזלזלים ובסוף לא מקבלים שירות.

כמו שכתבתי, אני עכשיו ביצעתי מעבר ממכבי למאוחדת,
את יכולה לשאול אותי בעוד כמה חודשים מה אני אומרת :)

• הוסף לסימניות
אני עברתי למכבי והתכנון בעז"ה לחזור למאוחדת בהקדם האפשרי.

במכבי נהניתי מההטבה של טיפולי שיניים ב21 ש"ח- 4 עקירות שיני בינה ב84 ש"ח היו שוות לי את המעבר.
וכן 50% על הסרת שיער.
המרפאה באגריפס מעולה, הכל מאד מסודר, ממוחשב, יותר ממה שהיה במאוחדת לפני 3 שנים עכ"פ.
מעבר לזה השירות של בקשה מהרופא מאד פרקטי, מי שצריכה הרבה מרשמים זה חוסך המון טרחה.

מצד שני- מאוחדת עכשיו הוסיפו הטבות משמעותיות שמתחרות עם הטבות מכבי שלי.
המרפאות יותר קרובות.
תורים למרפאת שיניים במכבי לעוד 3 חודשים (מקווה שבמאוחדת יהיה יותר טוב, לא בטוח)
ולא מצאתי רופא נשים טוב במכבי.
בשביל זה שווה לי לחזור.

דרך אגב,
העלות של ביטוח מכבי שלי מאד גבוהה כך שכל חודש אני צריכה להשוות אם ההחזרים שאני מקבלת לא מאבדים מטעמם כשאני משלמת על ריק... מצד שני לא רוצה להוריד רמת ביטוח כדי שתהיה המשכיות כשאעבור למאוחדת..פלונטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנונה;n5021444:
אני עברתי למכבי והתכנון בעז"ה לחזור למאוחדת בהקדם האפשרי.

במכבי נהניתי מההטבה של טיפולי שיניים ב21 ש"ח- 4 עקירות שיני בינה ב84 ש"ח היו שוות לי את המעבר.
וכן 50% על הסרת שיער.
המרפאה באגריפס מעולה, הכל מאד מסודר, ממוחשב, יותר ממה שהיה במאוחדת לפני 3 שנים עכ"פ.
מעבר לזה השירות של בקשה מהרופא מאד פרקטי, מי שצריכה הרבה מרשמים זה חוסך המון טרחה.

מצד שני- מאוחדת עכשיו הוסיפו הטבות משמעותיות שמתחרות עם הטבות מכבי שלי.
המרפאות יותר קרובות.
תורים למרפאת שיניים במכבי לעוד 3 חודשים (מקווה שבמאוחדת יהיה יותר טוב, לא בטוח)
ולא מצאתי רופא נשים טוב במכבי.
בשביל זה שווה לי לחזור.

דרך אגב,
העלות של ביטוח מכבי שלי מאד גבוהה כך שכל חודש אני צריכה להשוות אם ההחזרים שאני מקבלת לא מאבדים מטעמם כשאני משלמת על ריק... מצד שני לא רוצה להוריד רמת ביטוח כדי שתהיה המשכיות כשאעבור למאוחדת..פלונטר.

לי יצא שהעלות פחות או יותר אותו דבר.
מכבי שלי קצת יותר יקר, אבל זה מתאזן עם הביטוח הסיעודי שלהם שזול יותר ממאוחדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה