מידע שימושי מאוחדת או מכבי בירושלים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמאוחדת זוועתיים, היינו במאוחדת, ועזבתי בעצבים.
הדברים הבסיסיים פשוט סיוט.
היום אני בכללית ופקחתי עיניים.
מקווה שלא אזדקק לעד למשהו מסובך יותר,
אבל בדבירם הפשוטים זה הבדל שמיים וארץ.
אם במאוחדת הייתי צריכה לפנות אחרי צהריים שלם בשביל תור לרופא ילדים(טוב, לפחות שעתיים)
אז בכללית לוקח לי כל הסיפור עשר דקות...
אם רופאת נשים, זה דבר בלתי ניתן להשגה,
אז בכללית יש תורים זמינים ומרכז מקסים לרפואת האישה.
גם התפתחות הילד, הרבה יותר נח ממאוחדת, (במאוחדת לדוגמא חיכיתי מעל שנה לקלינאית תקשורת. זה הזוי!!!!!!!!!)
ונכון, אני יודעת שיכלתי להכריח, להגיד שצריך לחכות רק 3 חודשים...
אבל זה לא ממש עובד ככה במציאות.
בקיצור - מאוחדת כאילו הבינו שהם הכי טובים בירושלים, ומאז השרות שלהם זוועה.
ובשניה שהם יבינו שהציבור לא טמבל, לדעתי הכל ישתנה.
אבל השאלה היא אם הציבור טמבל...

• הוסף לסימניות
מה שכן חשוב מאד להדגיש, שיש הבדלים מאד גדולים במימון טיפולים שונים בין קופות חולים.
כאן זה כבר ענין אינדבידואלי לאיזה סוג טיפולים אתם נזקקים (לא מדברת על משהו מפתיע, שכמובן אי אפשר לדעת מראש) ולהשוות את סל ההשתתפות.
מנסיון אישי - היו דברים שההשתתפות הכספית של מאוחדת היתה הרבה יותר מכל קופה אחרת.

• הוסף לסימניות
במכבי אפשר לקבל ניתוחים מסויימים באסותא חינם, כולל בחירת הרופא הפרטי. (מגן זהב).

לגבי המענה מהרופאים, זה כנראה תלוי ברופא. אצלנו גם רופא המשפחה וגם רופא הילדים עונים מיד, בסבלנות, ונותנים כל מרשם או הפניה שביקשנו.

הפריסה של רופאי הילדים אכן קצת בעייתית בחלק משכונות העיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;n5021535:
אני חושבת שמאוחדת זוועתיים, היינו במאוחדת, ועזבתי בעצבים.
הדברים הבסיסיים פשוט סיוט.
היום אני בכללית ופקחתי עיניים.
מקווה שלא אזדקק לעד למשהו מסובך יותר,
אבל בדבירם הפשוטים זה הבדל שמיים וארץ.
אם במאוחדת הייתי צריכה לפנות אחרי צהריים שלם בשביל תור לרופא ילדים(טוב, לפחות שעתיים)
אז בכללית לוקח לי כל הסיפור עשר דקות...
אם רופאת נשים, זה דבר בלתי ניתן להשגה,
אז בכללית יש תורים זמינים ומרכז מקסים לרפואת האישה.
גם התפתחות הילד, הרבה יותר נח ממאוחדת, (במאוחדת לדוגמא חיכיתי מעל שנה לקלינאית תקשורת. זה הזוי!!!!!!!!!)
ונכון, אני יודעת שיכלתי להכריח, להגיד שצריך לחכות רק 3 חודשים...
אבל זה לא ממש עובד ככה במציאות.
בקיצור - מאוחדת כאילו הבינו שהם הכי טובים בירושלים, ומאז השרות שלהם זוועה.
ובשניה שהם יבינו שהציבור לא טמבל, לדעתי הכל ישתנה.
אבל השאלה היא אם הציבור טמבל...

אני חושבת שהם כבר הבינו את זה.
יש עכשיו תחרות חזקה מאד בין הקופות בירושלים, ונראה שכולם מתאמצים לתת את המירב.

• הוסף לסימניות
אני במכבי בירושלים,
רופאת המשפחה עונה ממש מהר ובאדיבות לפניות באתר. כך שכנראה זה תלוי ברופא..
מישהי הגיבה שכשצריך רופא דחוף אין תורים, נכון, בהחלט לרוב אין תורים פנויים לאותו יום, אבל מניסיון, אם מתקשרים למרפאה עצמה הרבה רופאים נותנים להגיע במקרי חירום (במידה ואין עוד 8 לאותו יום שגם חירום..)
סה"כ רוב הבירוקרטיות שהיו לי איתם עברו חלק ומהר..
די מרוצה מהקופה, אם כי נראה לי שבגדול הרופאים של מאוחדת בירושלים הכי טובים, ולמאוחדת יש שיטה "לנכס" לעצמה את הרופאים הטובים ביותר כך שיעבדו רק אצלה (מכירה כמה רופאים מעולים שהיו עובדים עם כמה קופות ועברו לעבוד רק שם, והבנתי מרופא שם שאני מכירה אישית מחיי היום יום שזה נפוץ אצלם).

• הוסף לסימניות
צריך גם לחשוב על המיקום של הקופת חולים הקרובה אליך
זה נתון מאוד חשוב וקריטי במערכת השיקולים

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת, שירות מעולה ברוב התחומים, סה"כ מרוצה, בעיקר מההבנה שיש להם כלפי הציבור שלנו, שבשבילי זה דבר חשוב מאוד
היינו צריכים את עזרתו של עסקן רפואי מסויים והופתענו לגלות שמאוחדת עובדים איתו יד ביד...
מכבי לא מתחילים להבין את המנטליות הזו.
(השבוע למשל מכבי העמידו ברחוב שלנו דוכן שיווק עם שתי דיילות חילוניות למהדרין...)

• הוסף לסימניות
גם אני עברתי ממכבי למאוחדת בגלל הזמינות
בתחילה ממש לא נהנתי, מעניין שאפילו אורטופדית שעובדת עם 2 הקופות הייתה בהלם ואמרה לי שבד"כ היא רואה שעוברים הפוך...
בהמשך נפתחה לי מרפאה מעולה ליד הבית ואני ממש שמחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;n5021592:
במכבי אפשר לקבל ניתוחים מסויימים באסותא חינם, כולל בחירת הרופא הפרטי. (מגן זהב).

לגבי המענה מהרופאים, זה כנראה תלוי ברופא. אצלנו גם רופא המשפחה וגם רופא הילדים עונים מיד, בסבלנות, ונותנים כל מרשם או הפניה שביקשנו.

הפריסה של רופאי הילדים אכן קצת בעייתית בחלק משכונות העיר.

לגבי הניתוחים באסותא למאוחדת יש היום את משגב לדך בית חולים פרטי רק ללקוחות מאוחדת יש כל מיני ניתוחים ובדיקות וטיפולים האוירה שקטה וביחס מדהים ע"י מיטב הרופאים שמעתי שבקרוב הם הולכים לפתוח שם MRI ממליץ לכולם לברר מה יש שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירונית;n5021273:
מאוחדת שיא הכניסו המון שינויים טובים כגון סל לידה בסך 8000 ש"ח 6 ימי החלמה(כמדומני 75 % ליום ) טיפולי שיניים גם למבוגרים ועוד אם אמצא את הכללים בלנ"ד אביא את זה בהמשך

מצו"ב הודעה שקיבלתי על השינויים במאוחדת

קבצים מצורפים

• שינויים שיא 7.2017.pdf
    KB 84.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
כמו שכתבו מעלי היתרון הגדדול של מאוחדת בירושלים זה מוקדי שבת בשכונות, מוקד 24/7 בהטורים, ומעל הכל מוקד נשים בבית אגד שחוסך הרבה פניות למיון.
אין כמעט משפחה עם ילדים שלא נזקקה לשירותים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
לא מזמן חזרו אלי לאחר תלונה במכבי לגבי חוסר רופאים ומקום מוזנח בגילה בצביה ויצחק.
שהיעד הבא שלהם הוא אזור גילה. הוא יעבור שיפוץ יביאו רופאים בתחומים שונים שעד היום בשביל להשיג אותם היה צריך לסוע.
נחיה ונראה...

• הוסף לסימניות
כל תחום התפתחות הילד נגיש וזמין במיוחד. מיד אחרי פניה למכון, אפשר לקבל תור מיידי לפיזיותרפיה או ריפוי בעיסוק. כשמבוטחי הקופות האחרות חיכו חודשים ארוכים מאד לתורים, מבוטחי מכבי קיבלו אותם מיד. (נכון ללפני כמה שנים - בתקופה האחרונה לא ניסיתי).
וואו, אני רואה שזאת הודעה ישנה...
אבל אולי בכל זאת יש לך או למישהי אחרת מידע על המקצועיות של האבחון בהתפתחות הילד של מכבי,
וגם של הטיפולי ריפוי בעיסוק וטיפולים רגשיים שלהם?
בעלות נסיון- עדיף לשלם פרטי הון או לטפל דרכם? אולי מאוחדת יותר טובים?
אני לא יכולה לבזבז זמן על טיפול לא יעיל ואז להתחיל כשהילדה בכיתה א' טיפול יעיל... מצד שני סכומים הזויים בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה