דרוש מידע מאוחדת/ לאומית

• הוסף לסימניות
מתלבטת אם לעבור קופה.

אני מחפשת את שרותי הביטוח המשלים של שתיהן ולא מוצאת.
האם יש כזו חוברת מעודכנת?

הבנתי שמאוחדת הכי שווה בטיפולי השיניים, ולאומית זולה בדמי הביטוח החודשיים, וגם זולה בכל השאר יותר ממאוחדת.

הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
אין לי להביא חוברת - יש בכל סניף של קופת חולים
הערה קטנה לא משנה לאיפה תעברו - תבדקו את זה טוב בכל עיר יש את הקופת חולים הטובה שלה
ובעיר אחרת זה יכול להיות גרוע - לתשומת לבכם!

• הוסף לסימניות
ידוע לי.
הייתי בשתי הקופות בעיר שלי.
לכל אחת יתרונות וחסרונות משלה..:)

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי שהסל לידה של מאוחדת ממש מצויין בהשוואה לקופות אחרות.

• הוסף לסימניות
יש למישהי פירוט של סל הלידה של לאומית זהב?
אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מאוד ההשוואה בין הקופות. אני באחת מהן ומתלבטת לעבור לשנייה.
המחירים דווקא לא מעניינים אותי, בינתיים אני לא עושה ביטוחים משלימים.

יותר מעניין אותי האיכות והשירות. במודיעין עילית.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לאומית הרחיבה עכשיו את סל הלידה שלה.
היו פרסומים היום בעיתונות.
כך שלמאוחדת אין יתרון גם בזה..

אפשר גם חוברת של לאומית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה