מאויימת...

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אשמח לעזרת המומחים דכאן בעניין מטריד החוזר ונשנה במחשבי
אחת לתקופה (משתנה) קופץ לי חלון ההתרעות של האנטי וירוס של ווינדוס (יש לציין שאין לי אנטי וירוס אחר אחרי שהיו כמה מותקנים על המחשב והוסרו בנסיבות שונות) אני מקבלת התארה על איום פונטנציאלי... מסירה וחוזר חלילה, הענין שהאיום שמופיעה זהה וחוזר על עצמו, הלכ חסום אצלי מלבד מס' אתרים לצורך עבודתי כך שאין לי דרך לברר מה המשמעות של האיום..
שאלתי:
1. האם מישו יוכל לומר לי לפי התמונה המצורפת במה מדובר?
2. מה ניתן לעשות כדי שימחק לאלתר מבלי שוב?
תודה מראש לעונים

קבצים מצורפים

• איום....jpg
    KB 63.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה קובץ פריצה של חוקיות של ווינדוס או של אופיס ככל הנראה לא איום,
בכו"א אני ממליץ להסיר את האנטי וירוס ל מייקרוסופט ולהתקין את של אוואסט

• הוסף לסימניות
לא איום, פריצה לוינדוס/אופיס.
אגב, האנטי וירוס היחיד שמזהה את הקובץ הזה כוירוס זה האנטי וירוס של מייקרוסופט.....

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי להוסיף- האנטי וירוס של מיקרוסופט הוא היחיד שמזהה את הקובץ הזה כוירוס. וזה גם הקובץ היחיד שהאנטי וירוס הזה מזהה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1970919:
אם יורשה לי להוסיף- האנטי וירוס של מיקרוסופט הוא היחיד שמזהה את הקובץ הזה כוירוס. וזה גם הקובץ היחיד שהאנטי וירוס הזה מזהה...

חחחחחחחחחחחחחחחחח
הצחקת אותי היטב........
:):):):):)
כנראה הוא אינטרסנט....
.

• הוסף לסימניות
תודה על המענה,
באמת זה האיום היחידי שהוא מתריע לי עליו שוב ושוב ושוב ושוב............------------
חשבתי שכבר התחילו לרגל אחרי :eek:והתחלתי להרגיש חשובה...:D
תכלס, באמת היה לי אווסט, אבל הוא לא הסתדר עם נתיב ולכן הוסר, אח"כ אוירה ג"כ הורד ממחשבי באותן נסיבות... מה ממליצים פה המקצוענים אם כך?

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה האנטי וירוס של ESET רק שלקבל עדכונים שוטפים זה בכסף, אפשר למצוא ברשת עדכונים אופליין, ולהתקין אותם.

• הוסף לסימניות
אכן. eset אנטי וירוס או סמארט סקיוריטי.
אם תרצו יש לי מחיר זול שם.
יש גם פריצות שמסתובבות ברשת, אך הם לא מתאימים לגמרי לגירסה האחרונה שהיא בעברית מלאה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1972728:
אפשר למצוא ברשת עדכונים אופליין, ולהתקין אותם.
צריכים לדעת איך. (יש מדריך מהניק פרסומון)
וגם אפשר להוריד עדכונים מהקישורים המצורפים (מותנה שיש שם משתמש וסיסמה)
Eset smart security
http://download.eset.com/download/engine/ess/offline_update_ess.zip
Nod32
http://download.eset.com/download/engine/eav/offline_update_eav.zip
נכתב ע"י פרסומון;1972819:
יש גם פריצות שמסתובבות ברשת, אך הם לא מתאימים לגמרי לגירסה האחרונה שהיא בעברית מלאה.

לא שהם לא מתאימים לגמרי, רק לגמרי לא מתאימים ;)
נכתב ע"י mat;1972845:

שטותים במיץ לימון, זה לא וירוס נקודה. :cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה