מאוכזבת מהעיטופים שלך? כנסי...

• הוסף לסימניות
בעקבות בקשות ושאלות רבות של צלמות שהתאכזבו מעיטופים שהזמינו,
אני מזמינה כמות של עיטופים איכותיים ממוכר אמין.
בתמונה שצירפתי השתמשתי בעיטופים האלו.
צרפתי את הצבעים שלו, ניתן להזמין אצלי בימים הקרובים, ואבצע הזמנה מרוכזת.
עלות יחידה-30 ש"ח.
אני בבני ברק, ויגיע בעז"ה לפה.
מי שמעונינת יכולה לשלוח לי הזמנה מסודרת אלי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

IMG_0171.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אחרי שכמה ביקשו ממני להזמין להן, ועוד כמה ששמעתי מהן על העיטופים האלוטרא-דפוקים שהן הזמינו והתאכזבו, אני נותנת את האופציה להצטרף להזמנה שאני מילא עורכת, אצל מוכר שיש לי ניסיון ארוך איתו.
שימי לב לצבעים-במה שהעלתי הם הרבה יותר יפים...

• הוסף לסימניות
אחרי שכמה ביקשו ממני להזמין להן, ועוד כמה ששמעתי מהן על העיטופים האלוטרא-דפוקים שהן הזמינו והתאכזבו, אני נותנת את האופציה להצטרף להזמנה שאני מילא עורכת, אצל מוכר שיש לי ניסיון ארוך איתו.
שימי לב לצבעים-במה שהעלתי הם הרבה יותר יפים...
כל הכבוד על היוזמה, מאמינה שיש הרבה גם שחסומות להזמין ...
העיטוף הורוד בתמונה שהעלית, איזה מספר זה?

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה, מאמינה שיש הרבה גם שחסומות להזמין ...
העיטוף הורוד בתמונה שהעלית, איזה מספר זה?
גם אני חסומה, אבל יש לי מישהי שאני מזמינה דרך המחשב שלה.

6.

• הוסף לסימניות
דיצה
את יכולה להעלות קישור שלו למי שלא מבני ברק ולא חסומה? או לשלוח לי בפרטי
נב. לא רואים צבעים

• הוסף לסימניות
הצבעים לא עלו בצורה טובה.
אפשר לשלוח לי מייל לפה :<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואשלח לכן בצורה מסודרת.

• הוסף לסימניות
לכל המתלבטות והשואלות-אני סוגרת את ההזמנה בעז"ה מחר בערב.
עדין ניתן להצטרף.
צבעים ניתן לקבל למייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה