מאונטיין באגי - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
מאונטיין באגי - מישהו מכיר את העגלה הזאת?

• הוסף לסימניות
אני מכירה :)
מה את רוצה לדעת עליה?

• הוסף לסימניות
בתאומים או ביחיד?
היחיד שלה לא מאד פרקטי, העגלה ארוכה מאד וגדולה, כמדומני שגם כבדה.
האמבטיה שלה קטנה מאד.
החלק היושב מוצלח יותר.
התאומים החדשה שלהם דווקא מוצלחת- 65 ס''מ שזה נחשב לצר במיוחד לעגלות תאומים, נוחה, יפה.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
חברתי בררה וקנתה את התאומים שלהם.

• הוסף לסימניות
כן, לגבי תאומים.
האם היא מומלצת יותר מהבייבי ג'וגר?

• הוסף לסימניות
היא מעולה, מנסיון.

• הוסף לסימניות
התאומים מעולה
הרבה יותר מבייבי ג'וגר

פשוט כיף ללכת איתה
צרה נכנסת בכל הדלתות
מעליות וכו'

הביביגוגר רחבה
ולא נכנסת בדלתות בתוך הבית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;972265:
כן, לגבי תאומים.
האם היא מומלצת יותר מהבייבי ג'וגר?

היא צרה ועוברת ברוב הדלתות בקלות, וזה לא על חשבון רוחב המושב. חוץ מזה שהיא נוסעת טוב בזכות הגלגלי אויר שלה, היא פשוט מחליקה על הכביש.
וגם אני קניתי אותה בזכות ההמלצות בפרוג, ומרוצה כל רגע.
אגב, אחד הסוכנים שמייבא את הבייבי ג'וגר אמר לי שהיא הרבה יותר חזקה מהבייבי ג'וגר, ונראה לי שהיא גם יותר זולה מהבייבי ג'וגר.
ומה המעלה של הבייבי ג'וגר עליה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;972364:
היא צרה ועוברת ברוב הדלתות בקלות, וזה לא על חשבון רוחב המושב. חוץ מזה שהיא נוסעת טוב בזכות הגלגלי אויר שלה, היא פשוט מחליקה על הכביש.
וגם אני קניתי אותה בזכות ההמלצות בפרוג, ומרוצה כל רגע.
אגב, אחד הסוכנים שמייבא את הבייבי ג'וגר אמר לי שהיא הרבה יותר חזקה מהבייבי ג'וגר, ונראה לי שהיא גם יותר זולה מהבייבי ג'וגר.
ומה המעלה של הבייבי ג'וגר עליה?

הקיפול הוא המעלה, לא? (של הבייבי גוגר)
במיוחד לנסיעות לבד...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת הבייביגוגר אפשר להשיג בהרבה הנחות.

• הוסף לסימניות
המחיר אותו דבר. היא יותר כבידה. השאלה אם זה משמעותי. (הבייבי ג'וגר 12 ק"ג והמאונטיין 15.5 ק"ג) היא גם די חדשה בשוק ואני לא מוצאת כאלה שיש להם אותה.
המוכרים בכל אופן ממליצים עליה הרבה יותר מעל הביבי ג'וגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;972377:
בזה נראה לי שאת לא צודקת...

היא הרבה יותר זולה: 2400 ש"ח בעוללים ב"ב
עם ידית בקדימה סל גדול

בייביגוגר (שחורה) 2800 נכון ללפני 4 חודשים
+300 ידית בקדימה

מה יותר זול? :)

אני כל אחד שפגשתי עם זה ברחוב בגאולה :)
שאלנו והם היו מרוצים

וגם אנחנו כבר +3 חודשים מאד מרוצים
ואין לי אחוזים
רק שאני רוצה שתרוויחו...

• הוסף לסימניות
ניפוח הגלגלים הוא לא כאב ראש? כמה ניסיון יש איתה בארץ?

• הוסף לסימניות
לאחי יש את העגלה הזו,
הגלגלי אויר זה כל הכייף- נוסעת לך כמו רכב ממונע... :)
את לא דוחפת אותה כמעט, לא משנה כמה את מעמיסה...
יורדת ועולה לך מדרכות בכייף- ממש בלי להתאמץ

והגלגלים אכן צריכים מדי פעם ניפוח- אבל בסגנון של גלגלי אופנייים- לא משהו יותר מסובך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;972413:
הקיפול הוא המעלה, לא? (של הבייבי גוגר)
במיוחד לנסיעות לבד...
הקיפול בבייבי ג'וגר תאומים ממש לא אפשרי ביד אחת, צריך למשוך את שתי הידיות כדי לקפל את העגלה. במאונטן באגי, הקיפול נעשה גם בשתי ידיים אבל לא צריך להפעיל כוח כדי למשוך את העגלה כלפי מעלה, ואפשר לקפל את העגלה כשהילדים בפנים ולשלוף אותם אחרי הקיפול:).

נכתב ע"י mirif;972447:
המחיר אותו דבר. היא יותר כבידה. השאלה אם זה משמעותי. (הבייבי ג'וגר 12 ק"ג והמאונטיין 15.5 ק"ג) היא גם די חדשה בשוק ואני לא מוצאת כאלה שיש להם אותה.
המוכרים בכל אופן ממליצים עליה הרבה יותר מעל הביבי ג'וגר.
המאונטן ממש לא חדשה בשוק, היבוא לישראל הוא חדש, זוהי עגלה ותיקה ומאוד פופולרית בארה"ב.

נכתב ע"י mirif;972477:
ניפוח הגלגלים הוא לא כאב ראש? כמה ניסיון יש איתה בארץ?
לי יש עגלה כבר 3 שנים, וניפחתי את הגלגלים סה"כ פעמיים. אפשר לנפח בכל חנות של אופניים, פשוט ביותר...

לי יש את המאונטן היחיד ואת הבייבי ג'וגר תאומים,
המאונטן היא עגלה מעולה עם הרבה יתרונות, אבל אי אפשר להתעלם מכך שהיא יותר כבדה, וכשהיא מקופלת היא תופסת הרבה מקום.
בכל מקרה, מבחינת איכות, אין שום השוואה, ואם המחיר דומה או זהה, אין ספק שהמאונטן ממולצת יותר!

• הוסף לסימניות
אני יודעת על חנות בחיפה - שמוכרת לפחות את הבייביג'וגר הרבה יותר בזול ממה שכתבו כאן
אם מתאים לך - צרי קשר באישי ואתן לך את המספר
ו... גם לי אין שם מניות, פשוט מנסיון של גיסתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;972774:
אני יודעת על חנות בחיפה - שמוכרת לפחות את הבייביג'וגר הרבה יותר בזול ממה שכתבו כאן
אם מתאים לך - צרי קשר באישי ואתן לך את המספר
ו... גם לי אין שם מניות, פשוט מנסיון של גיסתי

זהירות
יש זולות אבל בלי אחריות!
ואז לא שווה כי לא נותנים שירות בארץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;972817:
זהירות
יש זולות אבל בלי אחריות!
ואז לא שווה כי לא נותנים שירות בארץ

חלילה! לא הייתי מציעה כזו חנות!!!
החנות שאני מדברת עליה משווקת מורשית מטעם בייבי ג'וגר
ניתן למצוא אותה באתר היבואן הרשמי ברשימת חנויות מורשות!
היא פשוט דוגלת בשיטה של מכירת פריטים רבים יותר ברווח קטן יותר על כל פריט

• הוסף לסימניות
המאונטיין באגי תופסת יותר מקום בקיפול מהבייבי גוגר? היא תיכנס לפגז' של מונית ביחד עם מזוודה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה