מאורות

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות.
השלישית מעניינת ביותר, ממש יצירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1729168:
תמונות מיוחדות.
השלישית מעניינת ביותר, ממש יצירה

תודה על המחמאות.

לטעמי האחרונה קצת פחות מהראשונות [ולכן שמתי אותה אחרונה].

• הוסף לסימניות
לדעתי כל הקונספט הזה לא בנוי מספיק טוב.
הירח קטן מאוד יחסית לאיש, הוא נראה כמו איזו נקודה שתקועה אי שם בשמים.
אם אתה רוצה ליצור תמונה כזאת, אתה צריך לצלם בזמן שהירח מאוד נמוך יחסית.
מבחינת תאורה, בראשונה רואים שהשקעת. הכיוון של האור האחורי לא מדוייק, אנחנו לא אמורים לראות את העורף שלו מואר, במיוחד לא מואר יותר מהפנים.
התמונה השניה לא מחמיאה למצולם, הירח תקוע שם בפריים.
השלישית - תמונה תיירותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1729213:
לדעתי כל הקונספט הזה לא בנוי מספיק טוב.
הירח קטן מאוד יחסית לאיש, הוא נראה כמו איזו נקודה שתקועה אי שם בשמים.
אם אתה רוצה ליצור תמונה כזאת, אתה צריך לצלם בזמן שהירח מאוד נמוך יחסית.
מבחינת תאורה, בראשונה רואים שהשקעת. הכיוון של האור האחורי לא מדוייק, אנחנו לא אמורים לראות את העורף שלו מואר, במיוחד לא מואר יותר מהפנים.
התמונה השניה לא מחמיאה למצולם, הירח תקוע שם בפריים.
השלישית - תמונה תיירותית.

קבלתי. הערה ממש נכונה. הירח קטן ביחס למצולם. צריך להרחיק הרבה את המצולם כדי שיהיה איזה השוואה ביניהם. לא שמתי לב לזה.

ואני חייב לומר לך חוץ ממה שאתה צלם בעצמך - עם ראיה צילומית נהדרת. יש לך כח של שיפוטיות, כח של בחינה וביקורת מקיפה על תמונות. ואני לומד ממך הרבה [למשל עצם המושג סיפור בתמונה למדתי ממך וכו'] אני מאחל לך רק להמשיך ככה. והביקורות שלך רק מעלים את רמת התגובות בפורום.

ולומר את האמת הראשונה לא מושקעת הרבה. היא ללא פלאשים [רק כיוון חשיפה ועמדת המצולם]. מצאתי מקום עם תאורה שכזו ומיד קפצתי על המציאה. [היא ממש ליד הכותל].

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!!!!!
תנסה להפוך אותם לגווני שחור לבן אן בסגנון, נראה לי זה יהיה תוצאה קסומה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1730313:
תמונות מהממות!!!!!
תנסה להפוך אותם לגווני שחור לבן אן בסגנון, נראה לי זה יהיה תוצאה קסומה יותר.

תודה-
לא הצלחתי להמיר לש/ל כמו שצריך עקב הגרעיניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1730434:
תודה-
לא הצלחתי להמיר לש/ל כמו שצריך עקב הגרעיניות.

מה זה קשור לגרעיניות ??? אדרבה יש מצבים שהגרעיניות מוסיפה לתמונה, דווקא בשחור לבן.
וחוז מזה אפשר להוריד את הגרעיניות בתוכנת עריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאור מ;1730458:
מה זה קשור לגרעיניות ??? אדרבה יש מצבים שהגרעיניות מוסיפה לתמונה, דווקא בשחור לבן.
וחוז מזה אפשר להוריד את הגרעיניות בתוכנת עריכה.

אצלי זה היה ממש גרוע. - אני אומר לך, נסיתי.

אני עדין לא עובד על תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכדו'. בתוכנה שלי אין הורדת גרעיניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה