התייעצות מאזדה 5 או טויטה ורסו?

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים לקנות רכב 7 מקומות למשפחה צעירה,
יש לנו 2 אפשרויות כרגע,
מאזדה 5 2011, - 150km, במצב מצוין
או טויוטה ורסו 2010- 200km

בעיקרון אני יודעת תמיד על המלצות חמות לטויוטה, אך כרגע אני שומעת יותר המלצות למאזדה.
אשמח להמלצת המנוסים כאן, מה עדיף מ2 אפשרויות האלה (מחיר סביב ה36 אש"ח)

(אין לנו משמעות כרגע לנוחות של המושבים, הילדים ממש קטנים,
וכן לא נוסעים המון כך שהדלק גם לא עקרוני מידי)

• הוסף לסימניות
מבירורים שלי לפני שקניתי -
מאזדה 5 מעל 200 אלף קילומטר יש בעיות חשמל ובעיות גיר, לעומת ורסו שעד כ350 ק"מ "בדר"כ" מחזיק מעמד ללא בעיות משמעותיות.

קנתי ורסו לפני שנתיים עם 200 אלף קילומטר מאד מרוצה, שום תקלה משמעתית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאזדה 5 מניסיון מאוד קרוב המון המון תיקונים ועוגמת נפש
היא נקנתה ב45K
לגבי ורסו אני גם מאוד מתעניין ומעונין לשמוע
מה העלות של הסבה לגז??
האם אין לזה בלאי מטורף של צינורות ההולכה ??(כך שמעתי)
זה לא תופס את כל תא המטען ??
באופן כללי איך זה וורסו של 2011??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה