התייעצות מאזינים לערוצי המיוזיק? כנסו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כן אבל השני עדיף מפלייליסט של 7 שירים קבועים מקודמים.....

• הוסף לסימניות
לי מפריע כמות המלל שכל שדרן שם מוציא מפיו בזמן השעה
אני מדליק את הערוצים הללו כדי לשמוע שירים ולא ברבורים
ואז במקום לשמוע חדשות על רגוע אני שומע התלהבויות ילדותיות מטופשות על זמר כזה או אחר
או פירושים תת רמה למילות השיר וקרבת ה'

תשאירו פרסומות ותורידו מלל , תנו לשמוע שירים ברצף.

• הוסף לסימניות
בשניהם תלוי בשעות
בשני יש יותר גיוון חד משמעית
ולכן הפתרון הוא לזפזף מאחד לשני
ואגב לשבחם של קול חי מיוזיק
ראוי לציין שהם החליפו את כל המערכת של ערוצי המוזיקה שלהם
חויית סאונד הרבה יותר טובה תנסו!

• הוסף לסימניות
הכי פשוט - היכנסו לאתר היכל הנגינה, צרו לכם פלייליסט לפי הטעם שלכם ותאזינו בלופ למה שאתם אוהבים
ממש תודה רבה על הפירגון!

ולגבי הערוצים אין ספק שקול חי מיוזיק ברמה הרבה יותר גבוהה מקול פליי למעט שני שדרנים שהם באמת ג'וקרים - יואלי דיקמן ואשר גרייבר.

למי ששומע באינטרנט זה לא הבעיה, יש מספיק תחליפים טובים, גם ברכב אפשר לזפזפ בין התחנות זה עוד איכשהו נסבל.

הבעיה אם יש מכשיר שלא עוברים בו תחנות בקלות ואז צריך לבחור רק תחנה אחת - KCM ודאי,
ואז צריך לסבול את הפרסומות או שפתאום יום שלם הם עושים יום התרמה...

• הוסף לסימניות
לי מפריע כמות המלל שכל שדרן שם מוציא מפיו בזמן השעה
אני מדליק את הערוצים הללו כדי לשמוע שירים ולא ברבורים
ואז במקום לשמוע חדשות על רגוע אני שומע התלהבויות ילדותיות מטופשות על זמר כזה או אחר
או פירושים תת רמה למילות השיר וקרבת ה'

תשאירו פרסומות ותורידו מלל , תנו לשמוע שירים
לקול חי מיוזיק היה כלל בעבר שמדברים שיר כן-שיר לא, היום הכלל פחות נאכף-וחבל...

• הוסף לסימניות
אם הוא יתחיל לשבח את עצמו, זה כבר יהיה לא מקצועי...
חייב להגיב
לאחרונה יש זמר שיש לו שעה
תכלס הבנאדם קורא את כל ההודעות טסקס ששולחים לו כמה אוהבים את השירים שלו
ואת מה שהוא עושה בחוץ
מבחיל בעיניי
מה גם שהפירגונים שם משני מיני המגדר שזה כבר לא לעניין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה