מאזניים

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג מאזניים טובות שניתן לשים בשני הצדדים מנות ראויות לשמן?

• הוסף לסימניות
אוף תמיד יש לי שאלות מוזרות וחסרות מענה...

• הוסף לסימניות
תמיד את מצפה שיענו לך על שאלות קשות תוך 27 דקות ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;959333:
אוף תמיד יש לי שאלות מוזרות וחסרות מענה...

אולי הבעיה בניסוח? אני לא הבנתי את השאלה, מאזניים הכוונה למשקל? איזה? מודרני או בסגנון של פעם?וכו' פרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;959497:
אולי הבעיה בניסוח? אני לא הבנתי את השאלה, מאזניים הכוונה למשקל? איזה? מודרני או בסגנון של פעם?וכו' פרטי

מאזניים! לא משקל... כמו בציורים של הילדים - עם 2 כפות שמודדות משקלים זהים.
והיא מחפשת מאזנים עם כפות גדולות, כדי לעצב עליהן משלוח מנות.
מילה, הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;959522:
מאזניים! לא משקל... כמו בציורים של הילדים - עם 2 כפות שמודדות משקלים זהים.
והיא מחפשת מאזנים עם כפות גדולות, כדי לעצב עליהן משלוח מנות.
מילה, הבנתי נכון?

הבנת מצוין...
אני רוצה לעצהב משלוח ברוח "שוויון בנטל..." נו, למשהו יש מושג איך יוצרים מאזניים? איפה הגננות....??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה