דרוש מידע מאזני צדק?!?!

• הוסף לסימניות
תשמעו ספור הזויי,
יום אחד אני הולכת לתומי ליד איזה סופר,
ורואה שלט גדול מבצע כרעיים ב18.90 (לא זוכרת בדיוק את המבצע אבל נניח שזה היה המחיר)
יישר הלכתי קניתי לי 2 מגשים
נתתי את הכרטיס אשראי מבלי להתבונן במחיר,
מתוך שברור שיצאתי בזול,
טוב הגעתי לבית אני מסתכלת בחשבונית אני רואה מחיר מופרז שלא מסתדר לי אני מסתכלת בחשבונית
אני רואה שנניח כל מגש שוקל 3.5 קילו וזה היה לי מוזר:unsure:
יישר שקלתי וזה לא היה בכיוון ממה שהיה כתוב בחשבונית,
זה ממשששש הכעיס אותי!!!!
הרי כל הסיבה שקניתי כי נמשכתי מהמבצע ובסוף למעשה שילמתי יותר יקר!!!
ישר צילמתי את העוף על המשקל הלכתי לחנות ואז קרה משהו יותר הזוי
המנהל ישר בלי להתווכח אמר לקופאית ילה תביאי לה החזר זריז (כאילו העיקר שתשתוק)
אני רק זוכרת שזה היה פער של 40/50 ש"ח פשוט יצאתי המומה מהסיפור כי אף פעם לא בדקתי את זה
איך נדע שאנחנו קונים במחיר האמתי?
למעשה אח"כ עשיתי ספורט לקחתי איזה מוצר ששקלתי אותו ועברתי כמה חנויות שיבדקו רק כמה זה שוקל
שיעשו לי טובה ולכל חנות היה משקל אחר והיו פערים פשוט הזויייי.
אם נעלה את זה למודעות ככה אולי נוכל למנוע עוולה,
בהצלחות לכולם מקווה שלא הכנסתי אתכם לחרדות:)

• הוסף לסימניות
תשמעו ספור הזויי,
יום אחד אני הולכת לתומי ליד איזה סופר,
ורואה שלט גדול מבצע כרעיים ב18.90 (לא זוכרת בדיוק את המבצע אבל נניח שזה היה המחיר)
יישר הלכתי קניתי לי 2 מגשים
נתתי את הכרטיס אשראי מבלי להתבונן במחיר,
מתוך שברור שיצאתי בזול,
טוב הגעתי לבית אני מסתכלת בחשבונית אני רואה מחיר מופרז שלא מסתדר לי אני מסתכלת בחשבונית
אני רואה שנניח כל מגש שוקל 3.5 קילו וזה היה לי מוזר:unsure:
יישר שקלתי וזה לא היה בכיוון ממה שהיה כתוב בחשבונית,
זה ממשששש הכעיס אותי!!!!
הרי כל הסיבה שקניתי כי נמשכתי מהמבצע ובסוף למעשה שילמתי יותר יקר!!!
ישר צילמתי את העוף על המשקל הלכתי לחנות ואז קרה משהו יותר הזוי
המנהל ישר בלי להתווכח אמר לקופאית ילה תביאי לה החזר זריז (כאילו העיקר שתשתוק)
אני רק זוכרת שזה היה פער של 40/50 ש"ח פשוט יצאתי המומה מהסיפור כי אף פעם לא בדקתי את זה
איך נדע שאנחנו קונים במחיר האמתי?
למעשה אח"כ עשיתי ספורט לקחתי איזה מוצר ששקלתי אותו ועברתי כמה חנויות שיבדקו רק כמה זה שוקל
שיעשו לי טובה ולכל חנות היה משקל אחר והיו פערים פשוט הזויייי.
אם נעלה את זה למודעות ככה אולי נוכל למנוע עוולה,
בהצלחות לכולם מקווה שלא הכנסתי אתכם לחרדות:)
בעיקרון על כל משקל חייבת להיות מדבקה מתי הוא נבדק לאחרונה
זה מעוגן בחוק.

• הוסף לסימניות
המנהל ישר בלי להתווכח אמר לקופאית יאלה תביאי לה החזר זריז (כאילו העיקר שתשתוק)
לפחות זה, קורה לי הרבה שאני עוברת על החשבונית ומגלה שלקחו לי יותר והקופאית מנסה לתת לי הרגשה של איזו קבצנית שעושה עסק משקל שניים. או שמתחילים לטעון לי שהמחיר על המדבקה לא מעודכן - וזה ממש עבירה על החוק.

• הוסף לסימניות
בעיקרון על כל משקל חייבת להיות מדבקה מתי הוא נבדק לאחרונה
זה מעוגן בחוק.
נכון אבל כל פעם לבקש זה לא תמיד נעים בפרט אחרי שאת עומדת בתור הרבה זמן,
ויש גם שביל מאחוריך את רק רוצה לעוף מהחנות,
למעשה מי בודק ? אני עברתי איזה 6 חנויות ולכל אחת היה משקל אחרררר.

• הוסף לסימניות
אגב, יש חנויות שמקזזות את משקל האריזה ויש חנויות שלא.
האם יש בזה תקן?? (יצא לי להזדכות ביותר מעשרה שקלים בקניה שבועית רגילה)

• הוסף לסימניות
לתשומת ליבכם:
בעקבות תלונה בתחום מסוים נציג החברה אמר באכפתיות-תתלוננו!!! אם הציבור מתלונן יש על מה ועם מי לדבר!! למישהו אכפת!!! החברה רוצה להיות טובה עם האנשים ולשמור על השם שלה. יש ביקורת? בבקשה!! רוצים לשפר!! אין כוונה להפלות סתם איזורים ואנשים!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים סטיות במשקל יכולות להיות מדבר אחר שנוגע קצת במשקל. או אפי' היד של הקופאית שמניחה את המוצר על המשקל ומחזיקה את השקית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה