סופר חיובי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
איך הם האמינו לך??קרה לי בשבוע שעבר ברשת יש חסד, תוספת של 1.8 קילו על כל מוצר (עופות, דגים וכו'..), הביאו לי החזר של כ170 שח.
איך הם האמינו לך??קרה לי בשבוע שעבר ברשת יש חסד, תוספת של 1.8 קילו על כל מוצר (עופות, דגים וכו'..), הביאו לי החזר של כ170 שח.
האמינו, לא התווכחו בכלל.איך הם האמינו לך??
אני בהלם!קרה לי בשבוע שעבר ברשת יש חסד, תוספת של 1.8 קילו על כל מוצר (עופות, דגים וכו'..), הביאו לי החזר של כ170 שח.
זה רק אומר שהם הכירו בבעיה.האמינו, לא התווכחו בכלל.
איך הם האמינו לך??
מן הסתם שקלו שוב, הלא כן?האמינו, לא התווכחו בכלל.
לא, אני הצעתי לשקול, שקלתי בבית.מן הסתם שקלו שוב, הלא כן?
כן, אבל איך אפשר לסמוך על המשקל שלהם עוד.מן הסתם שקלו שוב, הלא כן?
האמת שגם המשקל (של האנשים, כן?) הדיגיטלי שלי בבית לא משו,אגב גם בטיפת חלב המשקל לא מי יודע מה טוב
האחות שוקלת בסגנון של 'פעם שלישית קובעת'
ואני (אשתי..) שכחתי בדלפק 2 מוצרים והקופה ראשית לא האמינ(ה) אמרו שיבדקו ..רשת יש חסד מאד אמינה בנושא החזרים וכו
בטיפת חלב הסיבה אחרת,אגב גם בטיפת חלב המשקל לא מי יודע מה טוב
האחות שוקלת בסגנון של 'פעם שלישית קובעת'
רשת יש חסד מאד אמינה בנושא החזרים וכו
אי אפשר להכליל, לא לטוב ולא למוטב...ואני (אשתי..) שכחתי בדלפק 2 מוצרים והקופה ראשית לא האמינ(ה) אמרו שיבדקו ..
גם המשקל של המטבח??האמת שגם המשקל (של האנשים, כן?) הדיגיטלי שלי בבית לא משו,
מצטרף!ותמידדדדדד תעברו על החשבונית כשאתם עוד בחנות או בחניה!
אח"כ לחזור ולהוכיח שזה בדיוק מה שקניתם ושדחפו לכם פריט שלא היה בכלל בקניה
הרבה יותר קשה.
זה הבעיה..אי אפשר להכליל, לא לטוב ולא למוטב...
במיוחד שזו רשת כזו גדולה.
אני חושבת שזה תלוי בבנאדם שישב באותה רגע בקופה הראשית
או בהנחיות שהמנהל של הסניף נתן להם.
אין לי משקל במטבח...גם המשקל של המטבח??
כי לי הוא עושה רושם של אמין.
הכי חמוד שפעם אחות אמרה לי שהוא ירד בגובה...אגב גם בטיפת חלב המשקל לא מי יודע מה טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים