דרוש מידע מאזני צדק?!?!

• הוסף לסימניות
הכי חמוד שפעם אחות אמרה לי שהוא ירד בגובה...
אני: מה פירוש הוא פחות גבה ביחס לאחוזון?
האחות: לא, הוא נהיה יותר נמוך...
חחחחחח
נקרעתי
יוווווו זה חזק....

• הוסף לסימניות
לפחות זה, קורה לי הרבה שאני עוברת על החשבונית ומגלה שלקחו לי יותר והקופאית מנסה לתת לי הרגשה של איזו קבצנית שעושה עסק משקל שניים. או שמתחילים לטעון לי שהמחיר על המדבקה לא מעודכן - וזה ממש עבירה על החוק.
אני הרבה פעמים מסתכל גם על המסך של הקופאית (שאגב, לדעתי חובה ע''פ חוק שיהיה מופנה גם ללקוח) ובודק אם יורדים לי על מבצעים וכדו'.

• הוסף לסימניות
הכי חמוד שפעם אחות אמרה לי שהוא ירד בגובה...
אני: מה פירוש הוא פחות גבה ביחס לאחוזון?
האחות: לא, הוא נהיה יותר נמוך...
אולי הוא התכווץ בכביסה??? :unsure:
תנסי לקלח אותו עם מים קרים...
:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

כזאת הזיה בחיים לא שמעתי!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
טיפ:
כשאתם קונים מוצר במשקל שיש לו הפחתה של אריזה, שימו לב להעביר בקופה אחד אחד ולא להניח על המשקל את כולם יחד כי אז ההפחתה תהיה כאילו יש רק אריזה אחת.
דוגמא מצויה זה נתחי סלמון בודדים של רוזנר'ס, שהקופאית עשויה להניח את כולם בתוך שקית על המשקל ולסרוק רק אחד מהם ואז המחשב יפחית מחיר של אריזה אחת ולא את כל האריזות וההפרש יכול להיות משמעותי כשמשלמים על ניילון 89 שקל לקילו.

• הוסף לסימניות
א. רצוי להסתכל על הצג של המשקל
ב. לפעמים הקופאית מחזיקה עם היד שלא יפול, ואז בזמן השקילה היא מרימה ולוחצת מיד על אנטר ולא תמיד המשקל מתעדכן.

• הוסף לסימניות
תקשיבו זה מרתיח.
חייבים לעשות משהו. השאלה מה?:unsure:

• הוסף לסימניות
מה שצריך לעשות זה לשים לב
לשקול ק"ג סוכר או משהו כזה בתחילת הקניה ולבדוק שהמשקל תקין
אם יהיו לחנויות תלונות מידי פעם בנושא הם יבינו שאנשים לא שראיירים והם לא ישחקו עם זה
כי זה פלילי!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי ביש חסד כנפיים (כמה תבניות) אחרי שהגעתי הביתה ראיתי בקבלה כאילו קניתי שוקיים של כשרות שאנחנו לא אוכלים
ואז ראיתי שעל כל התבניות היה מדבקה של שוקיים ז"א שילמתי כמה עשרות שקלים יותר
כשחזרתי אליהם הם מיד החזירו לי את הכסף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טיפ:
כשאתם קונים מוצר במשקל שיש לו הפחתה של אריזה, שימו לב להעביר בקופה אחד אחד ולא להניח על המשקל את כולם יחד כי אז ההפחתה תהיה כאילו יש רק אריזה אחת.
דוגמא מצויה זה נתחי סלמון בודדים של רוזנר'ס, שהקופאית עשויה להניח את כולם בתוך שקית על המשקל ולסרוק רק אחד מהם ואז המחשב יפחית מחיר של אריזה אחת ולא את כל האריזות וההפרש יכול להיות משמעותי כשמשלמים על ניילון 89 שקל לקילו.
מאיפה יודעים לאיזה מוצר יש הפחתה של אריזה?

• הוסף לסימניות
ממש לא,
הזמנתי קנייה ברמי לוי וזה לא הגיע,
אבל כמובן שירד כסף,
פניתי לרשות להגנת הצרכן (לפני חודשיים) ועדיין לא התייחסו
טוב, אולי הם לא מתייחסים באמת, אבל לי זה עזר רק כשעדכנתי את הסופר שפניתי לרשות..
ואגב, יש גם את המועצה הישראלית לצרכנות, זה גוף אחר לדעתי.

• הוסף לסימניות
הזוי אבל איך יכול להיות כזה פער גדול?

• הוסף לסימניות
לי קרה לפני כמה חודשים הפוך, הגעתי הביתה ובטעות שמתי לב שהמשקל ממש משונה, ושילמתי הרבה פחות.
תכלס' הלכתי לחנות אחרת ליד הבית ושקלתי שוב הכל, והחזרתי להם.
לא תמיד קל להיות יהודי. רק חבל שהחנויות הנ"ל חושבות שכן קל להיות יהודי...

• הוסף לסימניות
אם כולם יעלו את המודעות, ככה פחות יהיה מכשולים לכל הכיוונים.

• הוסף לסימניות
כל מוצר שקיל שיש לו אריזה אמורה להיות הפחתה
ואני אוסיף שבחנויות שאין הפחתה חייב להיות שלט ברור שמציג מה עלות האריזה בשקלים
ולא מה מחירה ביחס למוצר באחוזים.

• הוסף לסימניות
ואני (אשתי..) שכחתי בדלפק 2 מוצרים והקופה ראשית לא האמינ(ה) אמרו שיבדקו ..
מה זאת אומרת לא האמינו?
אם אתה בטוח במאה אחוז ששכחת בחנות ולא איבדת את המוצרים בדרך אז פשוט לוקחים מהחנות בלי לשאול אף אחד אם היא רוצה שתזמין משטרה ואז תוכיח במצלמות שצדקת.
[אין סיכוי שמשטרה תגיע לקריאות כאלה, לא משעמם להם...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה