מאז שהתקנתי את 1903 מופיעה לי ההודעה הבאה בהפעלת המחשב

• הוסף לסימניות
מאז שהתקנתי את 1903 מופיעה לי ההודעה הבאה בהפעלת המחשב:
{D4A5D449-2A6D-48EE-905E-ACFF138A9065}.png.jpg

וכשאני לוחץ על 'אישור', מופיעה ההודעה הבאה:
{319F8EBC-3777-4E83-8350-4FCE56CF92C3}.png.jpg

להבנתי זה קשור לתוכנה של ה'התחל' לוינדוס 10, אבל מה בדיוק זה אומר? ומה צריך לעשות כדי שזה יפסיק 'לומר' את זה...
תודה.

• הוסף לסימניות
אז אולי פשוט תמחק ותתקין מחדש.

לי זה עובד מצויין בלי שום הודעות והתראות.

• הוסף לסימניות
אז אולי פשוט תמחק ותתקין מחדש.

לי זה עובד מצויין בלי שום הודעות והתראות.
בוצע!
זה אמנם פתר את הבעיה, אך לא סיפק את סקרנותי לדעת מה גרם לה....
בכ"א תודה!

• הוסף לסימניות
אגב, המפתח עזב את פיתוח התוכנה, ובמקומו הגיע מפתח אחר שינה את השם לopen shell וישנם גירסאות חדשות מעודכנות.
להורדת הגירסה האחרונה מצו"ב

קבצים מצורפים

• OpenShellSetup_4_4_138.zip
    6.1 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
כל כך קשה להתרגל למסך ההתחל של וינדוס 10 ?

• הוסף לסימניות
כל כך קשה להתרגל למסך ההתחל של וינדוס 10 ?
מאד
א. צריך לגלול יותר מידי כדי לראות את כל התוכנות
ב. אין קיצורים מסודרים לתיקיות המשתמש או ל"מחשב"
וכן קיצור ל"הפעלה" ול"פריטים אחרונים" ול"לוח הבקרה" (שעדיין קצת רלוונטי)
והחיפוש בתוכנת startisback לדוגמא יותר טוב מהחיפוש של ווינדוס

• הוסף לסימניות
אגב, המפתח עזב את פיתוח התוכנה, ובמקומו הגיע מפתח אחר שינה את השם לopen shell וישנם גירסאות חדשות מעודכנות.
להורדת הגירסה האחרונה מצו"ב
מה הקישור לאתר שם (זה אותו האתר)? לא נראה. כי שם הגרסה האחרונה 4.3.1

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה