מאחד יוצא שניים.... רעיון טוב או רע?

• הוסף לסימניות
נא עצתכם,
יש לי דירה עם 2 חדרי שינה, ומתוכם חדר הורים די גדול ( 5.10 על 3.70 )
יש לי חשק לפצל אותו לשתיים, לחדר סטנדרטי פלוס חדרון שתיכנס בו מיטה לשעת הצורך,
נא דעתכם.
רעיון טוב, או שישארו שתי חדרים נורא קטנים ולא מוצלחים , כך שיצא הרוח בהפסד?
( לא רוצה לעשות שום שינוי מרחיק לכת אחר בדירה, לכן האופציה היא רק כמצורף...)

קבצים מצורפים

• חדר.pdf
    KB 52.4 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
תצרפי בקובץ פתוח.

• הוסף לסימניות
מה זה עת הצורך? מלחמה?
לא ברור מה הצורך להרוס את החדר בדרך כלל זה רעיון לא מוצלח

• הוסף לסימניות
אולי תחשבי על של חלוקה ע"י ריהוט-
לדוגמא, לשים ארון גדול (4-5 דלתות) במרחק מטר וחצי מהקיר, ואז נוצר חדרון קטן למיטה ושידה

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות גם מחיצה ניידת או משהו לעת הצורך,
וכל הזמן שאין צורך, תהני מחדר גדול

• הוסף לסימניות
%D7%97%D7%93%D7%A8.pdf

אפשר לעשות גם מחיצה ניידת או משהו לעת הצורך,
וכל הזמן שאין צורך, תהני מחדר גדול
אולי תחשבי על של חלוקה ע"י ריהוט-
לדוגמא, לשים ארון גדול (4-5 דלתות) במרחק מטר וחצי מהקיר, ואז נוצר חדרון קטן למיטה ושידה

נשמע לי קצת מוזר ולא הגיוני ליצור שתי חדרי שינה בלי חלוקה הגיונית של קיר, או משהו שמבודד רעשים, לא?
ברעיון כיום מיותר לי חדר נוסף,אך בעז"ה בעתיד זה יהיה נחוץ מאד.
ומאחר ועכשיו אני מרהטת חדר אצל נגר, אני רוצה בודקת את זה, כי אני לא רוצה לראות את עצמי עוד כמה שנים, מכורח המציאות מפרקת על מנת לפצל.
חשיבה הגיונית?

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שאין לך חלון בחדר הקטן. זה יהיה חדר מאד חנוק. (בפרט שהוא קטן כל כך)
אני לא הייתי ממליצה, אבל אם זה ממש דחוף - תעשי את השיקולים שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה