מאחורי הקלעים- בואו נחקור שיווק ביחד- קמפיין ההתרמה הגדול דפרוג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לאחר קריאת האשכול על המגבית הגדולה, החיבור העמוק והשותפות האדירה של כולם- בס"ד גדולה והצלחה כבירה,
בואו נחקור ביחד איך כל זה הצליח? מה היו האקטים השיווקיים שגרמו לכולנו רצון כנה כל כך לתרום?
ונשמח גם לשיתוף הנוגעים בדבר, אילו שהצליחו ליצור ולהניע אותנו להכנס כל כך בקלות ללינק של נדרים פלוס ולתרום מכל הלב.
ביחד נחכים מקצועית.

• הוסף לסימניות
קודם כל, הייתה כאן סייעתא דשמיא לא מוסברת.

דבר שני, הכל היה בהתנדבות מוחלטת.
מוחלטת, פירושה שאף אחד לא לקח שקל מכסף הקודש.
גם לא אלו שהפסידו הרבה שעות עבודה בשבוע האחרון.
גם לא אלו שתרמו ידע מקצועי, שהם גובים עליו הרבה כסף בעולם החופשי.
אף אחד לא נגע באגורה.
כך שאם אנשי שיווק ויח"צ ינסו לחקות את מה שקרה כאן, הם לא יצליחו. עצם זה שהם מקבלים שכר על שירותיהם הטובים, כבר מוריד את האפקט.

נקודה שלישית:
האמת הייתה מעל הכל.
לא היה שום ניפוח. שום תעלול שיווקי שקרי. שום מצג שווא.
רק אמת.
(היה, למשל, מי שהציע ליוזמי המגבית, לייצר להם צילומי מסך ולהעלות בשם ניקים בדויים תרומות גדולות כביכול, כדי לעודד את הציבור. ההצעה נדחתה פה אחד. לא משקרים לאף אחד).

4. כשרון הכתיבה של מנהל המגבית,ויכולותיו לייצר הדהוד ציבורי.
5. כנראה שגם המתנות עזרו במשהו.

• הוסף לסימניות
אפשר לנתח את הגורמים, אבל מעל הכל ולפני ואחרי הכל אני חשה שהיתה כאן סיעתא דשמיא בלתי רגילה. כי האסטרטגיה שלאה בלוי התוותה, למשל, היתה מצוינת, והפופולאריות המושכת של הר' @נתן גלנט ו @רותי קפלר היא מן המפורסמות, וההתלהבות שהפיחו @שחמט (שהתמסרה לעניין באפן מיוחד) ואחותה @עדינה קלופפר גם הזרימו כאן הרבה אנרגיות, @א ירושלמית פרטה על מיתרי הרגש, והמתנות שתרמו רבים ורבות היו אטרקטיביות, אבל בכל אלו אין כדי להסביר את ההתלהבות, השטף, ההתגייסות ההמונית שהביאו לפריצת הרף שהוצב.

מודה ומתוודה שאני הייתי הפסימית שבחבורה, רף של עשר אלף שקלים היה נראה לי מופרז. אם נגיע לארבע אלף שקלים, אמרתי, זה יהיה מצוין. כל אחד כבר מגוייס לעזור לבני משפחה ומכרים הנצרכים לעזרתו. מה גם שאני כבר מכירה התרמות קודמות בפרוג. להתרמה הזו אין תקדים. חלק מההצלחה שלה מיוחס גם לניתוח ההתרמות הקודמות והסקת מסקנות מהן.

לכובע שלי ארבע פינות, ארבע פינות לכובע שלי. ואני שמחה שנאלצתי לבלוע אותו. שמחה מאד מאד.

• הוסף לסימניות
היתה כאן גם הרבה תחושת אחוה.
שותפים ביחד לעזור.
סוג של "בשביל זה אנחנו כאן..."

• הוסף לסימניות
את אילו אני יודעת.
היה פה משהו מעבר...
@נתן גלנט
@רותי קפלר
@ארבע

תוכלו לשתף במאחורי הקלעים?
סייעתא דשמיא, התגייסות אמיתית, ובעיקר כנות מול התורמים. הכל גלוי ושקוף.
בנוסף, התגייסות של כמה נשים מוכשרות מאוד.
בעיקר, הנקודה של כנות. כולנו מוצפים בעלונים או בהתרמות שהן יותר מידי שיווקיות.

• הוסף לסימניות
ללי, אשלח לך למייל

• הוסף לסימניות
לענ"ד יש משהו מיוחד בהתגייסות של כולם, ובעצם זה שכל אחד תרם, גם אם זה מעט.

לי באופן אישי זה גרם לתרום שוב סכום נוסף, כי אם כ"כ הרבה ניקים תורמים 50 ש"ח שאין להם רק כדי לעזור במעט, ולי יש כסף מעשרות ששוכב בצד ורק מחכה שאחליט לאן לתרום אותו , איזה עזות פנים זו מצידי לא לתת יותר???

יש פה באמת שילוב נסיבות מיוחד שיצר סחף אדיר והתגייסות נדירה... אף סיבה היא לא היחידה ואין רק ניק אחד שאחראי על ההצלחה - זו הסימביוזה....

• הוסף לסימניות
כאחת שלא מאחורי הקלעים,
אבל מצד שני ניקית ותיקה, בתחילה לא ידעתי שיהיו מתנות, ולא ידעתי שיש כאן עוד כמה חוץ מר' @נתן גלנט ,אני יכולה לומר חד משמעית, שהפניה הישירה והכנה, ממש בשקיפות מלאה אפילו ללא שם של הניק והידיעה שאין כאן מטרות רווח על גבי, והצדקה הולכת נטו אליו, גרמה לי לשלוף 300 שח, בין ה10 הראשונים... עד כדי כך שאפילו בעלי לא ידע... זה היה ב5 לפנות בוקר, ממש וישכם אברהם בבוקר, :)
אחר כך שבעלי קרא את הדברים הוא רק שאל כמה תרמתי... ז"א שהיה לו ברור שצריך לתרום...
אז מה היה לנו כאן?
בשתי מילים:"סיעתא דשמיא"

אה וכמובן כשרון כתיבה...

• הוסף לסימניות
מדי פעם בא דבר כזה, ומלמד אותנו שעם כל הכבוד לאסטרטגיות המלומדות שלנו, המודלים החכמים וכל שאר ירקות שאין לזלזל בהם:
א. מד' יצא, יוצא, ייצא הדבר
ב. אין תחליף לכנות אנושית פשוטה

• הוסף לסימניות
מעבר לכל מה שכתבו מעלי

-הכתיבה, הכנות, ההתגייסות במסירות ללא תמורה.
היתה כאן שקיפות של הנעשה בשטח.
כמו בפרויקטים של גיוס המונים - הדסטארט

כנראה שהתהודה שהמעשים שלנו יוצרים הרבה יותר גדולה ממה שאנחנו משערים.
והרצון להיות חלק ממעגל חברתי. לטוב ולמוטב.

• הוסף לסימניות
מדי פעם בא דבר כזה, ומלמד אותנו שעם כל הכבוד לאסטרטגיות המלומדות שלנו, המודלים החכמים וכל שאר ירקות שאין לזלזל בהם:
א. מד' יצא, יוצא, ייצא הדבר
ב. אין תחליף לכנות אנושית פשוטה

אכן כך
ולכן אני לא כל כך רוצה לשלוח במיילים לכל דורשת ניתוחים והשוואות בין המגבית הנוכחית ל'מיני סיני'.
כי גם אז היו מוחות מקצועיים ומבריקים מאחורי המגבית (@לללי נמנית עליהם), והם נתנו ממש את הנשמה, בהתנדבות גמורה ושלא על מנת לקבל פרס. גם אז היו שקיפות וכנות ואיש לא הכניס שקל רווח לכיס. מי שלא היה שותף למגבית אז יכול אולי למתוח ביקורת, וזה לא הוגן ולא נכון. לכן שלחתי רק לללי את ההשוואה בין אז לעכשיו.

• הוסף לסימניות
לדעתי העניה יש כאן כמה גורמים יחד שהשתלבו זה בזה

1. הכנות האמיתית שבתוך הכתיבה השטופת של מר נתן היקר
2. הרגש המיוחד שהיה בין השורות (שזה מעבר לכתיבה הטובה והמשובחת)
3. היעד שהיה די מציאותי להגיע אליה וכך היה התחושה של כל אחד.
4. השיתוף והשקיפות
5. המתנות
6. צילומי המסך שדרבנו למהלך שאכן זה קורה
7. מועדון חברים (מי רוצה להיות מחוץ למועדון)

כל אלה ביחד גורמים ביחד להצליח לרצות לתרום וכשרוצים כבר מוצאים מאיפה לקחת

• הוסף לסימניות
כמובן שראשית לכל זו הס"ד, לאחר מכן הנתינה של פותח השרשור גוררת נתינה של כל מי שקורא את הרצון הכנה לעזור, אבל יש פה עוד משהוא שמקימי פרוג הצליחו ליצור וזו תחושה המשפחתיות. אם מישהו מפרוג נמצא בבעיה הבעיה היא של כולנו, אני חושבת שלכן גם בקשות התפילה נענות ביתר עוצמה כאשר זה ניק/ניקית שמבקשים על בני משפחתם או על אנשים שהם מכירים. (אני לא מדברת על פרק או שניים אקראיים אלא על משהו קבוע יותר עד ששומעים על הטבה משמעותית).

• הוסף לסימניות
מה שמאוד השפיע היה לא רק הכתיבה השופעת, שממש יוצאת מהשרוול, ולא צריך לשבת עכשיו לכתוב תסריט שלם. (גלנט- עוד יצא ממך סטנדאפיסט)
אלא מה, יש כאן מנהיג בלתי מוכתר.
יש כאן עיצוב דעת קהל שמחלחלת במשך תקופה ארוכה.

תארו לעצמכם אותה כתיבה שופעת, אך מניק לא מוכר, ההישגים ישאפו ל....
הניק בעמו יושב.
יוכיח ההתנגחות באשכול ********** סנטר. תקופה ארוכה מאוד הניק הוביל התנגדם דעת קהל שלילית לחלוטין, ולכן כאשר ניסו אלפא להיכנס בדרכם הבוטה, הציבור דחה אותם. ולא נותר מהם דבר...

בנוסף יש את שאר הדברים שהזכירו, הצ'ופרים בהפתעה, הצילומי מסך
ומעל הכל, סיעתא דישמיא עצומה

חילך לאורייתא!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאין פה תחכום גדול מידי, וזה התחכום הכי גדול.
יש פה איש אהוד על כולנו, שכולם אוהבים לקרוא אותו, שנגע פה בלבבות בצורה הכי פשוטה וכנה.
ומיד אחריו היו כמה דמויות בולטות שהעלו צילומי מסך עם סכומים לא נמוכים מה שגרם לכולם לשלוף את הכרטיס.
היה פה ניסוי חברתי, שצלח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה