סיפור בהמשכים מאחורי הקלעים- פאנפיק

• הוסף לסימניות
בס''ד
פרק ט'

אפרת ניכנסת לחדר, פותחת את החלונות לרווחה. ''בוקר אור'', היא אומרת. מסתכלת על אייל שמתחיל להראות סימני התעוררות. ''לא ידעתי שאתה יודע לישון בבוקר''. חיוך על פניה.
''תמיד יש פעם ראשונה'' אייל אומר, ומזנק מהמיטה. הוא באמת הגזים הפעם. השעה עשר וחצי בבוקר.
תוך שלוש דקות הוא מופיע בפתח המטבח, לבוש ומאורגן.
''אני ביום חופשי היום'' הוא מעדכן את אפרת. ''אפשרת לצאת, לעשות משהו נחמד''. הנה, הוא אמר את זה.
אפרת קופאת לרגע בתהדמה. ''אתה? רוצה? מה?'' היא מדגישה כל מילה.
''חשבתי שתשמחי'' הוא אומר בבלבול.
''הכי שמחה שיש. רק שהפתעת עכשיו'' היא עדיין בהלם. תשמור לאחר כך את כל מה שתכננה להספיק. חושבת על בילוי נחמד.
''אה'' הוא אומר ולא יודע מה להוסיף. ''רק ברחמים, מקום שאני יכול 'לבלוע', סגרנו?''
''סגרנו'' אפרת מחייכת. הם יצאו היום לקניון. היא בטוחה שהוא יתמודד. זכור לה דברים קשים מזה שעבר בחייו.
----

אפרת ואייל יורדים לרכב עם שילה, חוגרים אותו. אפרת מודיעה: ''אייל. הפעם, אני נוהגת'' היא אומרת בטון שאין עליו הירהורים, ונכנסת למושב הנהג.
''לא!! את לא אמיתית..'' אייל ניכנס למושב הקדמי השני. ''את בטוח רוצה לנהוג?'' המבט שלו מתחנן.
''בטוח'' היא מהנהנת. מרגישה ילדה קטנה שנהנת מכל רגע. ואם היא ילדה קטנה, אז עד הסוף. ''שים את הכיסוי הזה על העיניים''.
''את לא רצינית'' אייל בשוק. הוא רק ביקש לצאת למקום נחמד, ללכת ולחזור. וגם זה, בשביל אפרת. הוא ראה כמה זה חשוב לה.
אפרת חוגרת, מתחילה לנסוע. מראה עד כמה היא רצינית. עיניה פוזלות לאייל שעושה בדיוק מה שהיא מבקשת.
''עוד כמה זמן מגיעים?'' הוא שואל כעבור כמה דקות. אפרת צוחקת.
''מה מצחיק?'' אייל מתגונן בתגובה.
''הזכרת לי את הילדים'' היא חצי מגחכת, חצי נאנחת. ''קצת סבלנות, אייל.''
הוא נושם עמוק. לאחר חצי שעה נסיעה, הוא יורד כמו ילד טוב וצייתן מהרכב, מסיר את כיסוי הפנים. לאורך כל הדרך, הוא עשה מה שלימד אותו פעם בוקי. הוא ישב ודמיין לעצמו שהוא נוהג, מה זה נוהג, מתפרע על הכביש. זה הרגיע אותו קצת.
אפרת מסיימת לחגור את שילה בעגלה, והם מתקדמים לעבר הכניסה.
''זוכר שהבטחתי לך קורס בסטייל, כן?'' היא מזכירה לו, חיוך על פניה.
''לאאא'' הוא משתנק. ''יש לי מספיק בגדים, באמת'' ובבקשה לא בגדים. רק לא בגדים.
''חולקת על זה'', היא מפטירה, ונכנסת בצעד בטוח בשער הבידוק. ''אל תדאג, נלך גם לאכול''.
''אה, מעולה'' זה פשוט נורא נורא מנחם אותי, אייל חושב לעצמו.
----

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה