מאחורי הקלעים

• הוסף לסימניות
הכי פרקטי ומכסה טוב....

קבצים מצורפים

• IMG-20130909-WA0003.jpg
    KB 40.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בשיוווק על דרך פרסומת אפשר להציג את האמצעים המאולתרים שהתגוננו בהם (מטריה, שקיות נילון וכו') ומאידך את הפתרון שוקסברגר מגיש- כפרעסל

• הוסף לסימניות
איך היה הקמפיין של "הסליחה" קולע לדעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1080842:
איך היה הקמפיין של "הסליחה" קולע לדעתכם?

לא הכי... :rolleyes:
מה בדיוק אתה מנסה לסחוט כאן??!

• הוסף לסימניות
מהמסקנות שלי בפרסום הבנתי:
א. שהרבה מהציבור שלנו לא מנוי לעיתונים (המבשר, המודיע, יתד, משפחה) ולכן אינו נחשף.
ב. בלי להיכנס לפוליטיקה, ב-כ-ל-ל, הבנתי שפרסום ביתד פוגע ברגשות של הציבור הליטאי.
קיבלתי הרבה מאד טלפונים מהציבור הזה. איני יודעת מה עומד מאחורי זה. אשמח אם תשתפו אותי עניינית, בלי להיכנס לרכילות ולפוליטיקה.
ג. איפה אתם נחשפתם לפרסומת?
ד. האם פרסום במקומונים מוריד את הערך מהמוצר?

אשמח לקבל את חוות דעתכם על הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אני אישית מכניסה הביתה רק יתד ואם לא שם אז בכלל אין סיכוי להיחשף, ואכן לא נחשפתי לשום פרסומת. למה לא חינמונים ומודעות רחוב? (= נכתב מנסיון כצרכנית וללא ידע בפרסום) או להכניס במודעות הכפרות כחלק מעסקה עם המשווקים?
אגב, בעניין יתד, המוצר קצת מגוחך אבל למה להפגע מכך? הפגיעה היתה מפרסום באופן כללי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1080926:
בעניין יתד, הפגיעה היתה מפרסום באופן כללי?

כן. לא לגבי המוצר בכלל. אלא לגבי כל פרסום שמתפרסם שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1080935:
כן. לא לגבי המוצר בכלל. אלא לגבי כל פרסום שמתפרסם שם.
זה הדבר הכי הזוי ששמעתי. וכי על מה עיתון מתבסס? על כתבות?:confused: חוצמזה, היו צריכים להתקשר ליתד ולא אלייך. לא שמעתי על זה דבר וזה מוזר.

• הוסף לסימניות
זה נשמע יותר גימיק של הפלס לשלוח אנשים באיצטלה של ליטאים להתלונן על הפרסום ביתד.

• הוסף לסימניות
דאבל, נראה שלא הבנת את הסיטואציה שויזל מנסה לתאר, אז אנסה לעזור לך להבין כיון שגם אני נכוויתי מזה:
שיווקתי מוצר מסויים ופרסמתי אותו ב"קטיפה" של יתד נאמן. הטלפון הראשון שהתקבל לאחר הפרסום היה חסוי, וזה היה תוכנו, פחות או יותר: "שלום, אני מתקשרת בקשר ל........ שפרסמתם. אני ממש רוצה את זה. כמה זה עולה?" אני: "כך וכך" היא: "תשמעי זה ממש נראה לי, אני חוזרת אליך תוך כמה דקות.." ------ לאחר כמה דקות, שוב צלצול מחסוי. "זאת אני שדיברתי איתך קודם, ורציתי לומר לך שהחלטתי שלא לקנות את המוצר הזה ממך, רק משום שהעזת לפרסם ביתד נאמן במקום לפרסם בהפלס, וזה ממש----" (כאן היא קיבלה ניתוק)

הבנת את הכיוון?
לי היתה אז הרגשה חזקה שזה מטעם "הפלס"... (גם כן סוג של משרה: להתקשר למפרסמים ולנסות לגרום להם להרגיש רע על כך שהם פרסמו ביתד...) לא נשמע לי שאישה תהיה עד כדי כך מטומטמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;1080992:
דאבל, נראה שלא הבנת את הסיטואציה שויזל מנסה לתאר, אז אנסה לעזור לך להבין כיון שגם אני נכוויתי מזה:
שיווקתי מוצר מסויים ופרסמתי אותו ב"קטיפה" של יתד נאמן. הטלפון הראשון שהתקבל לאחר הפרסום היה חסוי, וזה היה תוכנו, פחות או יותר: "שלום, אני מתקשרת בקשר ל........ שפרסמתם. אני ממש רוצה את זה. כמה זה עולה?" אני: "כך וכך" היא: "תשמעי זה ממש נראה לי, אני חוזרת אליך תוך כמה דקות.." ------ לאחר כמה דקות, שוב צלצול מחסוי. "זאת אני שדיברתי איתך קודם, ורציתי לומר לך שהחלטתי שלא לקנות את המוצר הזה ממך, רק משום שהעזת לפרסם ביתד נאמן במקום לפרסם בהפלס, וזה ממש----" (כאן היא קיבלה ניתוק)

הבנת את הכיוון?
לי היתה אז הרגשה חזקה שזה מטעם "הפלס"... (גם כן סוג של משרה: להתקשר למפרסמים ולנסות לגרום להם להרגיש רע על כך שהם פרסמו ביתד...) לא נשמע לי שאישה תהיה עד כדי כך מטומטמת.

נכון. זאת בדיוק גם ההרגשה שלי.
רק שאצלך, מטאור זה היה אולי טלפון אחד.
אצלי עשרות וכולם מחסוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1081007:
אצלי עשרות וכולם מחסוי.

ואת רוצה לומר לי שאת מנהלת איתם דו שיח?
תחליטי שאת לא עונה לחסויים, נקודה.

• הוסף לסימניות
למה בעיתון פרסמו שעולה 7 ש"ח?
אבל בענין הסל רעיון ממש מעולה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1081007:
אצלי עשרות וכולם מחסוי.
לפחות את יודעת שהעשרות האלו ראו 'היטב' את הפרסומת :)
וברצינות, פס אחד גדול, תופעה מוכרת ומעצבנת שמספקת תעסוקה לכמה קוראים משועממים משתי הצדדים.

• הוסף לסימניות
אני פשוט תמימה. וזה עדיין הזוי ונטול כבוד עצמי.

• הוסף לסימניות
לצערינו, טלפונים ומטרדים הזויים שכאלו קיימים משני הצדדים.

לכל עוגה יש את קצוות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1081007:
אצלי עשרות וכולם מחסוי.

פשוט מאוד, עונים: היה טעות במספר בפרסום, ואתם לא היחידים שמתקשרים היום.
הטלפון הנכון הוא... [הטלפון של העיתון המתחרה...]

• הוסף לסימניות
לדעתי הרעיון מעולה בשביל לתת הרפתקאה לילדים שפדיון כפרות זה לא משהו מפחיד (אם בכלל) וזה נותן אוירה לילדים אבל מבוגרים לא נראה לי שישקיעו עוד חמשה שקלים בשביל הסל הזה אלא אם כן יעשו דיל עם מוכרי התרנוגלים שימכרו את התרנגולים רק עם הסל וכך ידחפו את הסל "לכולם" אבל זה נראה לי ממש לא רלוונטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1080985:
זה נשמע יותר גימיק של הפלס לשלוח אנשים באיצטלה של ליטאים להתלונן על הפרסום ביתד.

לא גימיק של הפלס, להם אין לכך כל קשר.
זהו גימיק של כמה משועממים נטולי יראת שמים ועיסוקים אמיתיים ונהנים להתבטל על חשבונם של אחרים.

כאלו יש בכל ויכוח רציני או לא במיגזרינו,
וכל עוד זה מסתכם בהטרדה טלפונית הזוייה זה טוב.
(ראיתי אנשים שלא הסתפקו בכך ועברו למעשים חמורים, סתם, כי שיעמם להם וזה נלכד להם מול העיניים....)

• הוסף לסימניות
חברים,
אנו בעשרת ימי תשובה אבקשכם להמנע מטללי לשה"ר\הוצאת שםרע
עכשיו במיוחד, וכמובן במשך השנה כולה, צריך לחשוב פעמיים האם ההלכה מתירה לפרסם
תכנים כאלה ואחרים, ומי יודע כמה חברים צפו בהודעות ונכשלו בלי כוונה!
המשיכו לשמור על צביון הפורום שלא תצא ח"ו מכשלה תחת ידינו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה