נכתב ע"י ויזל;1080842:איך היה הקמפיין של "הסליחה" קולע לדעתכם?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1080926:בעניין יתד, הפגיעה היתה מפרסום באופן כללי?
זה הדבר הכי הזוי ששמעתי. וכי על מה עיתון מתבסס? על כתבות?נכתב ע"י ויזל;1080935:כן. לא לגבי המוצר בכלל. אלא לגבי כל פרסום שמתפרסם שם.
נכתב ע"י מטאור;1080992:דאבל, נראה שלא הבנת את הסיטואציה שויזל מנסה לתאר, אז אנסה לעזור לך להבין כיון שגם אני נכוויתי מזה:
שיווקתי מוצר מסויים ופרסמתי אותו ב"קטיפה" של יתד נאמן. הטלפון הראשון שהתקבל לאחר הפרסום היה חסוי, וזה היה תוכנו, פחות או יותר: "שלום, אני מתקשרת בקשר ל........ שפרסמתם. אני ממש רוצה את זה. כמה זה עולה?" אני: "כך וכך" היא: "תשמעי זה ממש נראה לי, אני חוזרת אליך תוך כמה דקות.." ------ לאחר כמה דקות, שוב צלצול מחסוי. "זאת אני שדיברתי איתך קודם, ורציתי לומר לך שהחלטתי שלא לקנות את המוצר הזה ממך, רק משום שהעזת לפרסם ביתד נאמן במקום לפרסם בהפלס, וזה ממש----" (כאן היא קיבלה ניתוק)
הבנת את הכיוון?
לי היתה אז הרגשה חזקה שזה מטעם "הפלס"... (גם כן סוג של משרה: להתקשר למפרסמים ולנסות לגרום להם להרגיש רע על כך שהם פרסמו ביתד...) לא נשמע לי שאישה תהיה עד כדי כך מטומטמת.
נכתב ע"י ויזל;1081007:נכון. זאת בדיוק גם ההרגשה שלי.
רק שאצלך, מטאור זה היה אולי טלפון אחד.
אצלי עשרות וכולם מחסוי.
לפחות את יודעת שהעשרות האלו ראו 'היטב' את הפרסומתנכתב ע"י ויזל;1081007:נכון. זאת בדיוק גם ההרגשה שלי.
אצלי עשרות וכולם מחסוי.
נכתב ע"י ויזל;1081007:נכון. זאת בדיוק גם ההרגשה שלי.
אצלי עשרות וכולם מחסוי.
נכתב ע"י park;1080985:זה נשמע יותר גימיק של הפלס לשלוח אנשים באיצטלה של ליטאים להתלונן על הפרסום ביתד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים