מאחורי ה....

• הוסף לסימניות
בית
מצאנו יער:)
וגם תיבת אוצר...
אשמח לחו"ד

קבצים מצורפים

• DSC_7057-Edit-2.jpg
    DSC_7057-Edit-2.jpg
    1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הייתי שמחה למצא יער לגמרי שווה!!
רעיון מתוק מאוד!
בשביל לתת יותר דרמה הייתי חושפת פחות - המסביב יצא חשוך והשפעת הפלאש מהקופסה יהיה מודגש יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;2402855:
הייתי שמחה למצא יער לגמרי שווה!!
רעיון מתוק מאוד!
בשביל לתת יותר דרמה הייתי חושפת פחות - המסביב יצא חשוך והשפעת הפלאש מהקופסה יהיה מודגש יותר

תודה,
שיניתי את החשיפה מסביב, והחלפתי תמונה
באמת נראה יותר דרמטי:)

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים, אבל הענפים מסביב עושים בלאגן בעניים,
הייתי רוצה לראות את זה במקום נקי יותר +מה ששרה אמרה על החשיפה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטל שורץ;2402930:
תודה,
שיניתי את החשיפה מסביב, והחלפתי תמונה
באמת נראה יותר דרמטי:)

יותר יפה!
אני חשבתי על משהו הרבה יותר דרסטי רוצה שאעלה דוגמא?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!
עשית גם משהו לצבעים או רק החשכת?

• הוסף לסימניות
שיחקתי קצת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה