- הוסף לסימניות
כשיש לקוחה משתפי"ת ויפיפיה
לי נשאר רק לכייף
יצא סט ענק של למעלה מ70 תמונות היה קשה מאוד לבחור מה להעלות לכם
לי נשאר רק לכייף
יצא סט ענק של למעלה מ70 תמונות היה קשה מאוד לבחור מה להעלות לכם
חמודה, הכי כיף היה לקרא את האוונכתב ע"י יעל א;1479769:וואו שרה זה צילום יפהפה!
הסטיילינג והעריכה גם!
(ואני אגיד וואו כמה שבא לי)
נכתב ע"י דבורי ל;1479780:יצא סט ענק של למעלה מ70 תמונות היה קשה מאוד לבחור מה להעלות לכם
מתחם תחנת הרכבת הישנה - תל אביבנכתב ע"י banana;1479785:מדהים!
איפה צולם?
זהו עכשיו כבר ממש שיכנע, בקרוב אעלה עוד כמהנכתב ע"י tzivi;1479903:שרה בושה
בשביל אחד את כותבת כזה מגילה??
ועוד מגרה אותנו שיש עוד 100 ולא ידעת מה לבחור
יאללה מהר לעלות סט
בכיףנכתב ע"י GolanArt;1480154:תמונה יפיפיה!
אפשר נתונים?
איך הספקת כבר לראות? יעלה עוד בקרוב ותודה כיף לקראנכתב ע"י שוצי;1480300:את חייבת להעלות עוד תמונות מהסט הזה,
הוא פשוט מיוחד ומדהים ויש שם עוד המון תמונות לא פחות מעולות מזו
שרה, הרמה שלך מעוררת קנאה (ולא סופרים כי אני לא צלמת)
נכתב ע"י טירה;1480427:איך הספקת כבר לראות? יעלה עוד בקרוב ותודה כיף לקרא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים