- הוסף לסימניות
מחצי שעה לא מתייבשים!!שאלתי כמה פעמים אם הוא צמא או צריך שירותים הוא לא רצה
וכל שניה חושבים שהנה ההורה אמור לבוא
והתקשרתי מלא פעמים והסברתי שאנחנו בחוץ
מחצי שעה לא מתייבשים!!שאלתי כמה פעמים אם הוא צמא או צריך שירותים הוא לא רצה
וכל שניה חושבים שהנה ההורה אמור לבוא
והתקשרתי מלא פעמים והסברתי שאנחנו בחוץ
בגלל שיש הורים שמוציאים מוקדם ואני מתוכםאיזה פולמוס שלם על כזה דבר מגוחך
איזה דרמה על כמה דקות
מעניין אם התגובות היו אותו דבר
אם מזכירה בקופת חולים היתה פותחת שרשור
"שלום אני עובדת בתור מזכירה עד השעה 4
ןלפעמים המנהל מבקש שאני ישאר עד 4:04
איזה עוול, איזה חוצפה, זהו אני פרקתי..."
לכולם ברור שהיא הייתה מקבלת המון לייקים צוחקים נכון?!
(ואולי כמה אימוג'ים בוכים..)
מעניים למה רק הגננות סוחפות כזאת אמפתיה
אני מנסה לתאר
אם הייתי פותחת שרשור
שלום אני עובדת בתיכנות עד השעה 4 ולפעמים צריך להישאר עד 4:04
זו חוצפה שאין כמוה..
(ואגב המון פעמים צריך הישאר הרבה יותר)
כמעט כל עבודה בחיים זה לא על הדקה בול
ומתוך כל העבודות שאני מכירה גננות מסיימות הכי בזמן
יותר ממזכירה, מתכנתת, רואת חשבון וכו'
קצת נקודה למחשבה
(ולא דיברתי על מי שבאופן קבוע בא יותר מאוחר)
בד"כ כל אחד שהולך לעבוד בכזה עבודה יודע את זה מראשאיזה פולמוס שלם על כזה דבר מגוחך
איזה דרמה על כמה דקות
מעניין אם התגובות היו אותו דבר
אם מזכירה בקופת חולים היתה פותחת שרשור
"שלום אני עובדת בתור מזכירה עד השעה 4
איזה עוול, איזה חוצפה, זהו אני פרקתי..."
לכולם ברור שהיא הייתה מקבלת המון לייקים צוחקים נכון?!
(ואולי כמה אימוג'ים בוכים..)
מעניים למה רק הגננות סוחפות כזאת אמפתיה
אני מנסה לתאר
אם הייתי פותחת שרשור
שלום אני עובדת בתיכנות עד השעה 4 ולפעמים צריך להישאר עד 4:04
זו חוצפה שאין כמוה..
(ואגב המון פעמים צריך הישאר הרבה יותר)
כמעט כל עבודה בחיים זה לא על הדקה בול
ומתוך כל העבודות שאני מכירה גננות מסיימות הכי בזמן
יותר ממזכירה, מתכנתת, רואת חשבון וכו'
קצת נקודה למחשבה
איזה דרמה על כמה דקות
עכשיו מובן למה היו חייבים את האשכול הזה......שלום אני עובדת בתיכנות עד השעה 4 ולפעמים צריך להישאר עד 4:04
עכשיו מובן למה היו חייבים את האשכול הזה......
אני לא חושב שמדובר בזלזול[כמו שחשבתי בהתחלה]אלא בחוסר ידע מוחלט....
כמו שיש הורים שלא יודעים מי הגננות....מתי יש יום חופשי.....ובכללי לא דורכים בגן[עושים טובה לילדה במסיבת סוף שנה].....
אני לא מדבר על 5 דקות איחור....הנושא פה זה על 10/15 איחור[כפול 30 ילדים]....ואפילו לא מבינים מה הבעיה.....
ד.א. יש לי נסיון של מעל 10 שנות לימוד בגנים וכמה וכמה ילדים....ואפשר לספור על כף יד אחת את הבלט"מים שקרו לי ב10 שנים....עכשיו אני מבין מאיפה זה נובע...פשוט יש הורים שמתייחסים לאיחורים בשאננות....כאילו לגננות אין חיים אחרים....הגננות זה עובדות שבויות הילדים שלכם בידים שלהם....ועד שלא יבא אחרון ההורים לאסוף את הילד לא נגמר המשימה....אין לכם שום זכות לעכב אותם אפילו דקה מעל הזמן.....ואם יש גננות שלא מעירות ע"ז זה ראוי להערכה.....ואם בוס[הורה]לא יודע להעריך את הדקות האלה....אני אישית לא מסכים שיאחרו אפילו בדקה....
אולי כי זה חלק מהחוזה שלה?למה היית מגיב אחרת אם פותחת השרשור היתה
מזכירה בקופת חולים?
או רואת חשבון?
דעתי האישית שאין זכות לאף בן אדם לעכב אף עובד/ת באף עבודה...נגד רצונו/רצונה.....יש לך הסבר למה היית מגיב אחרת אם פותחת השרשור היתה
מזכירה בקופת חולים?
או רואת חשבון?
מזכירה לא כלול אצלה שום חוזה שהיא צריכה להישאר כמה דקות אם היא באמצע משהואולי כי זה חלק מהחוזה שלה?
והיא אמורה לקבל על זה משכורת
ואם לא היא יכולה ללכת לבוס שלה
אני לא יודע מה הוא,ועדיין שוב היית מגיב אחרת לו פותחת האשכול היתה בעבודה אחרת ולא גננת
או שהמזכירה מקבלת תשלום לפי שעות, ואז היא מתוגמלת בהתאם,מזכירה לא כלול אצלה שום חוזה שהיא צריכה להישאר כמה דקות אם היא באמצע משהו
כנל רואת חשבון וינספור עבודות
(ואגב גם בתכנות העבודה הנוספת המחויבת בחוזה בזמני לחץ
לא מדובר על הכמה דקות אחרי השעה 4
אלא על שעות נוספות בשעות לא שעות... )
היא לא תעשה את זהרק מה- את המזכירה למשל אין כמעט שום דרך להכריח- היא תקח את התיק, תכבה את האור ותלך הביתה...,
היא בהחלט תעשה את זה,היא לא תעשה את זה
וגם לא תפתח על זה אשכול כי יצחקו עליה...
ואחרי כל הנאום מלא הרגש, הדרמה, הבוטות, והמניפולציה
יש לך הסבר למה היית מגיב אחרת אם פותחת השרשור היתה
מזכירה בקופת חולים?
או רואת חשבון?
תנסה לענות בעניניות
(לא לחשוב בכל תגובה מה יצבור יותר לייקים...)
בענייניות,
הכל נכון!כמה הערות בעקבות האשכול:
1 - גננת היא עובדת משרד החינוך - לא קשורה להורים ממטר, המחויבות שלה היא למשרד החינוך ולדרישותיהם!! והיא עובדת על פי השעות שהם קבעו וונהלים שהם קבעו.
2 - גננת משולמת נטו על השעות שהיא רשומה בהן במערכת ולכן כל פעם שמשאירים אותה לעוד 5 -10 דקות פשוט גוזלים אותה כי היא לא מקבלת על זה תשלום,
3 - אף גננת לא כועסת על הורה שמאחר פעם בשנה, הכעס הוא על אלה שמאחרים פעם בשבוע וחושבים שזה לגיטימי
4 עובדות משרד - אתן יכולות להודיע לבוסים שלכם - עכשיו אני לא יושבת אלא הולכת הביתה - אגב אם בחוזה שלכן מוגדר שעת סיום אסור לו לבקש מכן לשבת איתו לפחות 20 דקות לפני כן - אנחנו לא יכולות לעשות את זה עם הילדים,
5 - החופשות הן חלק מהשכר של הגננת - שכרן של הגננות במדינת ישראל הוא לא מהגבוהים בעולם ולעומת זאת הן מתמודדות עם כמות מאוד גבוהה של ילדים, השכר שגננת מקבלת בחופשה הוא חלק מהשכר השנתי שלה על ימות העבודה, (אגב יולי אוגוסט זה זמן של עבודה לכל דבר ועניין - צריכים להכין תכניות לגן לשלוח למפקחת, לערוך קניות, לסדר לנקות - זה עבודה שלוקחת הרבה זמן ואנרגיות)
6 גננת עובדת על חשבון הזמן שלה אחרי צהריים, ולאו דווקא משולמת על זה. כשהיא עונה לכם ההורים לטלפונים יוצאת לקניות לגן, מכינה דפי עבודה ודפי קשר (כן בכל גן הדרישות הן שזה יעשה בבית ולא בגן) היא עובדת אבל לא מקבלת על זה שכר ועדין היא לא צועקת כי מבינה שאלו דרישות המערכת.
7 - אנחנו הגננות עובדות בעבודה עם ילדים, אבל אנחנו לא בייביסיטר - גם אם אתם בוחרים לראות את העבודה שלנו ככזאת. (אחריותנו לחינוך הילדים, ולדאוג להם בזמן שהם תחת השגחתינו אבל אנחנו לא מהוות תחליף להורות - יש לנו שעות מוגדרות ואתם ההורים צריכים לעמוד בכך.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים