כללי מאחר ועלה הצורך - פרסום עצמי

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה וייעוץ לגבי הפרסומת הנ"ל.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 764.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אופס, הנה זה שוב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 146.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה

עיצוב מיוחד, פלא שעדיין אין לך עבודה...:)

א. שוליים מדי קטנות.
ב. שוליים למטה קצת להקטין.
ג. הצל אמור להיות בגוון האובייקט. (הקו אולי גם קצת מיותר).
ד. ממש מיוחד.

• הוסף לסימניות
אל תקחי שחור עמוק
המשפט עיצובים מידי מטושטש!
אבל רעיון יפה

• הוסף לסימניות
איזה צבע עדיף?

• הוסף לסימניות
תמנתי, מה שלומך? לא כ"כ נורא שקצת אין עבודה...
בקשר לפרסומת:
1. המילים עיצוב גרפי - מידי גדולות ועמוסות אפקטים. להקטין ולהוריד את הקונטור.
2. תמנתי - לא מספיק קריא. מי שחלא מכיר את שמך עלול לקרוא משהו אחר... לא רוצה להגיד מה.
3. מילות הפרוט - הזמנות לחתונה וכו' ובעצם כל העבודה - למה לא בפונט מודרני, גרפי, קליל, אלו כבדות קצת. היום רוצים עיצוב אולטרה.
4. צודקים הנ"ל בקשר לשוליים ולצבע. למה לא משהו בהיר?
בהצלחה בהצלחה בכל.

• הוסף לסימניות
מזה?????
היום ראיתי תמונה אחרת מזה התמונה הזו עם המחשב?

• הוסף לסימניות
את הר-נופית? ד"ש להורים שלי.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה אמרת, מעיינות. מוכנה להסביר למה את מתכוונת?

• הוסף לסימניות
אמרתי שהיום מהעבודה ראיתי את הפרסומת שלך ועכשיו אני רואה פרסומת לאתר!! כמו בדוג' המצורפת וכשאני לוחצת אני מגיעה לאיזה שהוא אתר.!!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 272.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
סוגי פונט

למה השתמשת בפירסומת כה קטנה אם כמה סוגי פוטים

• הוסף לסימניות
שני סוגי פונטים אם לא לוקחים את האנגלית בחשבון ואת ה "נ" שניסיתי לתת לה צורה מסויימת וכנראה לא הצלחתי
:)

• הוסף לסימניות
וזה רעיון נוסף, מה עדיף? מה לשפר?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 139.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לדעתי השמוש ב"ליוורנה" לא מתאים כאן, למרות שהוא פונט אהוב, הוא מתאים יותר לדברי קודש.

• הוסף לסימניות
אני הייתי יותר ממליץ להישאר עם הקודם רק לסדר קצת שוליים ואת הצבע להבהיר , את המילים בצד נראה יותר מידי מקושקש
את השורות הייתי אומר להחליף גופן יותר מקורי ושמרני ולישר לשמאל ולא לשחק עם זה מידי הרבה

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות כזו

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 157.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עכשיו זה יפה.
כדאי לישר לישר לימין לפי "עיצובים".

• הוסף לסימניות
זה נראה שכתוב תמותי ל"ע ח"ו

והעיצוב האחרון ממש יפה רק מפריע לי העין כי זה כמו של מאפרות..(מלש' איפור)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמישהו יחשוב שזה ו"ו, הרי יש צ'ופצ'יק למטה ארוך מדי בשביל להתעלם. כך נראה לי.

לגבי העין, היא רלוונטית לסלוגן שהכנסתי [בזכות איך לא - ונתנו]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה