מאיה :-(

• פותח הנושא LIM
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני באמצע לנסות למדל כינור ...
איכשהוא שכחתי מהעובדה שמדי פעם צריך לעבור למצב 3
כשנזכרתי גיליתי שאקסטרוד אין לי מושג למה שהרמתי מתחלק ל2 יש אפשרות לתקן את זה או מהתחלה?.. (נגמר לי האנדו )

וסורי עוד שאלה..
איפה כלי הסימטרי במאיה??

קבצים מצורפים

• כינור.JPG
    KB 47.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תנסי לבדוק בהיסטוריה של הכינור אם את מוצאת את האקסטרוד, ותאפסי אותו.
או שתבטלי שם את את האזג'ים באזור.
מה הכוונה כלי הסימטרי?

• הוסף לסימניות
יש שם לדעתי פייס שצריך להוריד

• הוסף לסימניות
נחמי איך מגיעים להיסטוריה ?
ראיתי רק delete by type ----history
לחצתי על זה מקווה שלא נמחק לי ההיסטוריה לגמרי..

כלי סימטרי זה כלי שבעזרתו ממדלים חצי מודל והוא משכפל לצד השני באופן אוטומטי
*כמו שממדלים גוף

• הוסף לסימניות
כלי הסימטרי, את מתכוונת ל- mirror geometry?, אם כן זה מופיע באחד התפריטים של mesh

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים..
את הכלי הסימטרי מצאתי במאיה בתוך בחלון edit מכונה בשם duplicial special options
שלא כלכך הסתדרתי איתו
ואת הכינור בסופו של דבר מידלתי מחדש ... #מהשלאהורגמחשל#

• הוסף לסימניות
חוץ מהאפשרות של מירור גאומטרי שזה שכפול מראה
יש אפשרות לעבוד עם כלי סמטריה מאוד!!! נחמד וקל (דומה לסימטריה בזיברש)
את צריכה להכנס בכל כלי בהגדרות שלו ע"י דאבל קליק על האייקון בחלון הכלים, שם את יורדת למטה עד שאת מוצאת איזה מילה מסוימת ולוחצת עליה מיד מגיע לך סמטריה
(לא זוכרת בע"פ אם לא תמצאי, אבדוק לך)

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה