התייעצות מאיזה גיל אפשר להתחיל להרכיב עדשות מגע?

• הוסף לסימניות
ממה שאני מכירה סביבי 14-15 זה הגיל הממוצע שמתחילים, למרות שאני לא חושבת שאי אפשר לפני.
ממתי שאפשר להסתדר עם זה היטב אין סיבה דלא
(אלא אם כן יש סיבה רפואית שאינני מודעת לה).

• הוסף לסימניות
לגמרי תלוי באחריות של הילד, להכיר את הטיפוס
ואם יש סיבה רפואית אז יש מה להשקיע בזה

• הוסף לסימניות
אני מכירה ילדה בת 12.5 שלובשת קשות כדי לעצור את המספר.
היא כן לובשת גם משקפיים,
אבל זה נראה שהיא בהחלט מסתדרת
(לא מכירה מקרוב ממש,
אז אני לא יודעת כמה זה נאבד נופל וכדומה...)

• הוסף לסימניות
קשות אפשר מגיל קטן יותר גיל 9- כמובן שזה ילד אחראי, ובאישור רופא עיניים.
רכות- אפשר כבר מגילאי 14

• הוסף לסימניות
אני התחלתי עם רכות בגיל 12,
היה ממש פשוט ולא מסובך...

• הוסף לסימניות
אני מכירה תינוק בן שנה שצריך עדשות........

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שהיום בת 13 וכבר לפחות 3 שנים עם עדשות. ילדה עם אופי בוגר ואחראי.

• הוסף לסימניות
@בצל ירוק
לא מצליחה להגיב לך בפורום מוזיקה-לגבי השיר הפי בירטדיי, ללא מילים
כי אין לי הרשאות
אז הרשי לי לערבב אשכול באשכול
יש כאן תכנה נהדרת
להפרדת המנגינה מהמילים
פשוט לא יאומן...
את מעלה כל מנגינה וזה מפריד לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה