טיול בחו"ל מאיזה גיל אפשר לעשות דרכון?

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי תינוק בן שבוע (אתמול היה הברית) ואני חייבת להוציא לו דרכון בהקדם כי מתוכננת לי טיסה עוד כחודשיים.
האם אני חייבת להגיע עם ספח שבו הוא מופיע? כי זה בעצמו לוקח זמן..
ניסיתי הבוקר לרשום את שמו באמצעות טופס מקוון וקבלתי הודעה שלא ניתן עדיין, כי לא מופיע עדיין במרשם האוכלוסין (כמה זמן זה בד"כ לוקח?).
מה עושים בפועל כשרוצים לטוס עם תינוק בן חודשיים ? איך אפשר להספיק לסדר את הדרכון עם שלל הבירוקרטיות במדינה?
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
מזל טוב קודם כל, כשאת הולכת למשרד הפנים הם יכולים לסדר את שני הענינים.
(לפני כמה שנים טסתי פעמיים עם תינוקות בני חודשיים אחרי שסידרתי להם 2 דרכונים לא אחד, כך שזה אפשרי)
לפי המצב של התורות היום לא כדאי לחכות לתור מוזמן אלא פשוט ללכת למשרד הפנים עם התינוק ולהיכנס בין התורים.
מקוה שיתחשבו ביולדת ותינוק קטן, אפשר גם לנסות להשיג תור, ב7:30 כל יום נפתחים תורים חדשים.
אולי יש גם מאכערים שמתעסקים, זה אני פחות מכירה.

• הוסף לסימניות
מכירה אחת שעשו לה דרכון בגיל שבוע ויומיים... [הבעיה היתה התמונה לדרכון- ראש ישר וכו']
נראה לי צריך להגיע עם האישור שנרשמת בביטוח לאומי בבית חולים

• הוסף לסימניות
לא לחכות
כי לוקח לפחות 6 שבועות עד שמגיע דרכון
אנחנו עשינו דרכון זמני לשנתים
כי לא היו תורים...

• הוסף לסימניות
יש לי תור לעוד שעה. המסמך היחיד שיש לי זה הדף הגדול מהבי"ח עם מספר הזהות שלו וכו'
לא רוצה לטרטר את התינוק סתם.
השאלה אם עדיין לא מופיע במרשם האוכלוסין, יהיה איך לעזור לי

• הוסף לסימניות
יש לי תור לעוד שעה. המסמך היחיד שיש לי זה הדף הגדול מהבי"ח עם מספר הזהות שלו וכו'
משרד הפנים מטפל בשני הדברים האלו תגיעי לשם ויטפלו בזה.
תעודת זהות שלך מספיקה.
תעדכני פה אחר כך איך היה.

• הוסף לסימניות
כנראה שכבר מופיע.
אני עשיתי בגיל הזה ובאמת היה סיפור קצת לצלם את התינוק, כי צריך ראש ישר ועניים פתוחות

• הוסף לסימניות
בדקתי הבוקר באינטרנט ולא מופיע..
לא יודעת איך זה עובד מבחינת תשתיות אבל לא בטוח שיש קשר,
יכול להיות שהסנכרון של האתר איטי יותר
ממש שידוע לי (בלי אחריות) מרשם האוכלוסין מתעדכן תוך 84 שעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה